Alocare de peste 11 milioane de euro pentru construcția Luxuria Domenii Residence, proiect al companiei Impact

Alocare de peste 11 milioane de euro pentru construcția Luxuria Domenii Residence, proiect al companiei Impact
scris 23 ian 2020

Societatea prin care Impact Developer & Contractor ridică anamsablul residențial Luxuria, de lângă Romexpo, a semnat un contract de antrepriză cu firma BTD Construct & Ambient pentru executarea unor lucrări într-o fază aferentă proiectului.

Bergamot Developments Phase II SRL (societate în cadrul careia Impact Developer & Contractor este asociat majoritar deținând 99% din capitalul social) a încheiat cu BTD Construct & Ambient SRL, la data de 20 ianuarie, contractul de antrepriză care are ca obiect executarea de către antreprenor a lucrărilor de construcții, instalații și montaj de echipamente necesare în vederea finalizării și livrării „la cheie” a Proiectului Luxuria Domenii Residence faza B, respectiv clădirile D3 si G2.

Valoarea contractului este de 11,63 milioane euro plus TVA. În raportarea la 9 luni, Impact menționa că la cumpăna dintre ani viza să pună în piață 232 de apartamente în ansamblul Luxuria Residence de pe Bulevardul Expoziției, nu departe de Romexpo și că inițiază faza a 2-a de construcție care constă în 268 de apartamente ce ar urma să fie finalizate în trimestrul III din anul 2020, cu finanțare de 20,7 milioane euro de la UniCredit Bank.

CONFIRMARE Omul de afaceri libanez Adel Abi Khalil, proprietarul hotelului Voila din Mamaia, cumpără hotelul lui \ CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Omul de afaceri libanez Adel Abi Khalil, proprietarul hotelului Voila din Mamaia, cumpără hotelul lui "Puiu" Iordănescu

Vânzând apartamente la un preț mediu de 100.000 de euro, dintre care o treime au reprezentat-o vânzări către Primărie, Impact Developer & Contractor a realizat în primele 9 luni ale anului trecut venituri din vânzări de proprietăți de 100,55 milioane lei, cu 62,54% mai mari decât cele de 61,86 milioane lei din perioada similară a anului precedent, iar profitul net a avut o evoluție explozivă, până la nivelul de 18,49 milioane lei.

La data de 30 septembrie, activele totale s-au majorat cu 10,99%, la 718,70 milioane lei, de la 647,55 milioane lei. Cea mai mare parte a acestor active o reprezintă deținerile imobiliare ale Impact, iar compania a furnizat informații detaliate despre structura portofoliului de terenuri și stocuri rezidențiale.

Alocare de peste 11 milioane de euro pentru construcția Luxuria Domenii Residence, proiect al companiei Impact

Este vorba despre 89,5 hectare teren la o valoare contabilă de 410,4 milioane lei, dar și de un stoc de peste 400 de locuințe, cu câteva excepții acestea fiind amplasate în cartierul Greenfield din Băneasa.

Impact Developer & Contractor, companie controlată de omul de afaceri Gheorghe Iaciu în proporție de 56,82% și care îl mai are ca acționar relevant pe Adrian Andrici cu 15,43% din titluri, este listată la cota Bursei de Valori București, iar prețul de închidere al sesiunii de ieri, de 1,4900 lei/acțiune, conferă acestei societăți o capitalizare de piață de 408,92 milioane lei (85,56 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
impact developer & contractor
bvb
bursa
luxuria
unicredit