Avison Young a recrutat un specialist în finanțări bancare, fost angajat al FirstBank, OTP Bank și Alpha Bank

Avison Young a recrutat un specialist în finanțări bancare, fost angajat al FirstBank, OTP Bank și Alpha Bank
Alexandru Urzică
Alexandru Urzică
scris 3 sep 2019

Avison Young, firma canadiană cu cea mai rapidă dezvoltare din lume în sectorul comercial al pieței imobiliare, a recrutat-o pentru biroul din România, inaugurat în urmă cu doi ani, pe Cristina Lujanschi, specializată în finanțări corporate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cristina Lujanschi a lucrat, în trecut, pentru EFG Eurobank, Alpha Bank, OTP Bank, FirstBank și a fost și șefa departamentului de finanțări din cadrul casei de investiții Capital Partners.

„Sunt încântată să pot să deservesc, din nou, din poziția de consultant o serie întregă de clienți care doresc să își identifice sursele de finanțare pentru proiectele lor de dezvoltare. Doresc ca împreună cu colegii mei de la Avison Young să putem să răspundem cât mai bine nevoilor complexe ale clienților noștri”, a declarat Cristina Lujanschi.

EXCLUSIV Una dintre cele mai mari tranzacții din acest an: Unicredit își mută divizia de servicii, cu circa 1.200 de angajați, din parcul de afaceri al lui Liviu Tudor în campusul lui Ioannis Papalekas CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Una dintre cele mai mari tranzacții din acest an: Unicredit își mută divizia de servicii, cu circa 1.200 de angajați, din parcul de afaceri al lui Liviu Tudor în campusul lui Ioannis Papalekas

Operațiunile biroului Avison Young din România sunt conduse de David Canta, fost broker în cadrul CBRE România.

Avison Young are 2.700 de angajați în domeniul real estate în 85 de birouri în Canada, Germania, SUA, Mexic, Marea Britanie, Coreea și România, iar, în urma tranzacție, companiei i se vor adăuga cei 1.500 de angajați direcți ai GVA din Marea Britanie, Irlanda și Polonia. Incluzând grupul de firme GVA Worldwide, numărul total de angajați la nivelul întregii structuri va depăși 5.000 de angajați, aflați în circa 120 de birouri din 25 de țări, prin care și România.

viewscnt
Afla mai multe despre
avison young
david canta
cristina lujanschi