Belgienii de la Reynaers Aluminium estimează afaceri în creștere cu 10% în acest an și anunță deschiderea unui showroom în București

Belgienii de la Reynaers Aluminium estimează afaceri în creștere cu 10% în acest an și anunță deschiderea unui showroom în București
scris 13 mar 2018

Subsidiara locală a grupului belgian Reynaers, cu activități pe segmentul soluțiilor de aluminiu, estimează o majorare cu aproximativ 10% a cifrei de afaceri pentru 2018.

Furnizarea soluțiilor din aluminiu pentru segmentul rezidențial va avea un aport semnificativ în creșterea vânzărilor companiei, datorită livrării unui volum mare de repere pentru tâmplărie și uși glisante pentru finalizarea unor proiecte mari din piață, precum și pentru începerea lucrărilor pentru noi proiecte de notorietate atât din București, cât și din țară.

Planurile Reynaers Aluminium în România vizează dezvoltarea canalului de distribuție prin deschiderea unui nou showroom în centrul Bucureștiului, precum și extinderea la nivel național, care în acest moment acoperă zone în continuă dezvoltare, cum sunt orașele Cluj-Napoca, Timișoara și Iași.

FOTO Cum vor arăta stadioanele Steaua, Rapid și Arcul de Triumf, renovate pentru Campionatul European. Stadionul Dinamo - în pericol să nu fie finalizat până în 2020 CITEȘTE ȘI FOTO Cum vor arăta stadioanele Steaua, Rapid și Arcul de Triumf, renovate pentru Campionatul European. Stadionul Dinamo - în pericol să nu fie finalizat până în 2020

În 2017, valoarea contribuției echipei locale Reynaers România la afacerile grupului a fost de aproximativ 7 milioane euro, având o creștere cu 15% mai  mare decât în 2016. Grupul Reynaers Aluminium a înregistrat afaceri de 426 milioane euro în 2017, are peste 2.000 de angajați în 40 de țări din întreaga lume și exportă în peste 70 de țări de pe 5 continente.

Cu sediul central în Duffel, Belgia, Reynaers Aluminium este unul dintre liderii europeni specializați în dezvoltarea soluțiilor durabile de aluminiu pentru uși, ferestre, pereți cortină, sisteme glisante, parasolare și sere. Reynaers România activează pe piața locală din 1996 și are în prezent peste 1.000 de clienți.

viewscnt
Afla mai multe despre
reynaers aluminium