BNP Paribas Real Estate România avansează cu închirierea imobilului Hexagon Offices din Cluj-Napoca

BNP Paribas Real Estate România avansează cu închirierea imobilului Hexagon Offices din Cluj-Napoca
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 feb 2020

BNP Paribas Real Estate România, consultantul responsabil în mod exclusiv de închirierea imobilului Hexagon Offices din Cluj-Napoca, a finalizat închirierea a 80% din suprafața imobilului. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Hexagon Offices este un imobil de birouri de clasa A din Cluj-Napoca. Alte contracte se află în fază avansată, având ca termen de semnare luna martie 2020.

Dezvoltatorul imobiliar Speedwell, fondat de antreprenorii belgieni Jan Demeyere și Didier Balcaen, a început procesul de vânzare a Record Park Offices din Cluj-Napoca CITEȘTE ȘI Dezvoltatorul imobiliar Speedwell, fondat de antreprenorii belgieni Jan Demeyere și Didier Balcaen, a început procesul de vânzare a Record Park Offices din Cluj-Napoca

Imobilul Hexagon Offices este dezvoltat de KÉSZ International, care prin intermediul acestui proiect adaugă circa 21.600 metri pătrați stocului modern de spații de birouri al municipiului Cluj Napoca.

Kesz International România, compania care deține imobilul, este parte din Kesz Group International, una dintre cele mai importante companii de construcții din Ungaria care își propune să devina un actor important în domeniu, in zona Europei Centrale și de Est.

Kesz Group activează pe piața locală din anul 2001, timp în care și-a consolidat poziția de companie de renume și încredere pe piața construcțiilor. Kesz Group este prezentă cu două divizii: Kesz Engineering & Technologies, responsabilă de partea de construcții a grupului și Kesz Business Solutions. Acesta din urmă coordoneaza toate serviciile economice care susțin funcționarea grupului pe de o parte și, pe de altă parte, oferă servicii de administrare a proprietății, de afaceri și comerciale, indiferent de apartenența grupului. 

viewscnt
Afla mai multe despre
bnp paribas real estate
hexagon offices