Bristol Myers Squib, încă 5 ani în clădirea de birouri Europe House

Bristol Myers Squib, încă 5 ani în clădirea de birouri Europe House
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 iun 2021

CA Immo a reînnoit contractul de închiriere cu compania biofarmaceutică Bristol Myers Squibb pentru spațiile de birouri din Europe House, clădire amplasată în zona centrală de afaceri din București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Bristol Myers Squibb este chiriaș din 2011, ocupând o suprafață totală de 1.200 metri pătrați. 

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Europe House totalizează aproximativ 16.400 metri pătrați de birouri, dispuși pe 11 niveluri. Clădirea a fost livrată în anul 2001 și achiziționată în 2003 de Europolis, care a devenit parte a CA Immo în 2011.

viewscnt
Afla mai multe despre
europe house
bristol myers squib