Omniasig - Volumul total al primelor brute subscrise a crescut. Interes pentru asigurările de sănătate, Casco și RCA

Omniasig - Volumul total al primelor brute subscrise a crescut. Interes pentru asigurările de sănătate, Casco și RCA
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 iun 2021

Compania Omniasig, controlată de grupul austriac Vienna Insurance Group (VIG), a înregistrat o creștere de aproximativ 10% a primelor brute subscrise în T1, în comparație cu primul trimestru al anului anterior.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Valoarea totală a primelor brute subscrise de companie în primul trimestru al anului este de peste 370 milioane lei, în creștere cu aproximativ 10% față de același interval anterior. Conform standardelor de raportare IFRS în scop de consolidare, profitul brut înregistrat de companie a fost de circa 13 milioane lei. De asemenea, volumul total al despăgubirilor plătite a crescut cu peste 5%, la aproape 230 milioane lei.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Astfel, în primul trimestru al anului, s-a observat un interes în continuă creștere față de asigurările de sănătate, susține compania. Primele brute subscrise pe această linie au urcat comparativ cu perioada similară din 2020, ajungând acum la circa 8 milioane lei.

Pe linia asigurărilor de tip Property (asigurările de incendiu și calamități naturale), volumul subscrierilor a rămas aproximativ constant, cu o ușoară scădere, de circa 2%.

Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

Asigurările auto, Casco și RCA, au înregistrat în această perioadă o creștere de aproximativ 10%, ajungând la o valoare totală a primelor brute subscrise, cumulat pe ambele linii, de aproape 250 milioane lei. Linia CASCO a înregistrat o creștere de aproape 15%, iar linia RCA, o creștere de circa 5% a primelor brute subscrise, în comparație cu primele trei luni ale anului anterior.

Omniasig Vienna Insurance Group este prezentă din 1995 pe piața asigurărilor din România. 

viewscnt
Afla mai multe despre
omniasig
asigurari