Bulgarii de la Decibel văd România ca o posibilă piață-cheie pentru companie

Bulgarii de la Decibel văd România ca o posibilă piață-cheie pentru companie

Sursa foto: Decibel

Emil Popescu
Emil Popescu
scris 21 iun 2023

Producătorul bulgar de izolații fonice și soluții acustice Decibel apreciază că România are un potențial ridicat de a deveni o piață-cheie pentru companie în Europa de Est și estimează că va obține local, până în 2025, venituri de cel puțin 1,5-2 milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Am început vânzările active în România în a doua jumătate a anului 2021. În primele 6 luni, am înregistrat venituri de circa 200.000 euro, un rezultat bun pentru o piață nouă, având în vedere că nu aveam nicio prezență a brandului, site web tradus local sau referințe cu care să începem”, spune, într-o discuție cu Profit.ro, Alex Gogoladze, export sales director Decibel și responsabilul pentru România.

În 2022, rezultatul anului precedent a fost depășit cu mult, iar perioada ianuarie-iunie 2023 a adus încasări mai mari decât cele aferente întregului an trecut.

Prezentă pe piața din România de 5-6 ani prin intermediul distribuitorilor locali, Decibel a deschis oficial o filială la nivel local în 2021 și a început să lucreze direct cu clienți români din segmentele B2C și B2B.

Printre serviciile companiei se numără măsurătorile de zgomot, consultanța acustică, proiectarea, furnizarea de produse fonoizolante și acustice și instalarea acestora, în locuințe colective și case, birouri, studiouri, hoteluri, restaurante, baruri, fabrici, mașini industriale, sisteme de răcire sau generatoare.

EXCLUSIV UPDATE Unul dintre cei mai mari constructori din lume taie considerabil din echipa de construcții din România CITEȘTE ȘI EXCLUSIV UPDATE Unul dintre cei mai mari constructori din lume taie considerabil din echipa de construcții din România

“Am realizat deja peste 100 de proiecte în România, atât pentru clienți privați, cât și pentru clienți corporativi, cum ar fi Aggreko, Societe Generale, Kesz, etc, de la apartamente la săli de nunți sau fabrici”, a afirmat Gogoladze.

Managerul consideră că România are un potențial mare de a deveni o piață cheie pentru Decibel în Europa de Est.

Compania, cu o unitate de producție în Bulgaria, a deschis în ultimii doi ani filiale în România, Austria, Serbia, Polonia, SUA și Marea Britanie, pregătind încă o fabrică proprie în SUA, a cărei lansare este programată pentru 2024.

Cu toate acestea, unul dintre principalele obiective rămâne dezvoltarea brandului în Europa de Est, în special pe piața românească.

EXCLUSIV Prima tranzacție majoră a Lion Capital. Cu fostul arbitru Constantin Frățilă CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Prima tranzacție majoră a Lion Capital. Cu fostul arbitru Constantin Frățilă

Compania a fost fondată în 2012 la Sofia, de către Tsvetan Nedkov (CEO) și Diana Tzonevska - Nedkov, iar acum produsele acesteia sunt disponibile în aproape 40 de țări din întreaga lume.

viewscnt
Afla mai multe despre
decibel
extindere