Compania belgiană Van Moer Logistics a închiriat spații de 5.180 mp în CTP Bucharest West

Compania belgiană Van Moer Logistics a închiriat spații de 5.180 mp în CTP Bucharest West
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 ian 2016

Compania belgiană de logistică Van Moer Logistics a închiriat 5.180 de metri pătrați în parcul CTP Bucharest West, preluat anul trecut de dezvoltatorul și operatorul de proiecte de logistică și industriale olandez CTP Invest de la Portland Trust.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit datelor publicate de CTP, tranzacția este printre cele mai importante contracte de închiriere încheiate de companie în perioada decembrie și ianuarie în țările în care aceasta este prezentă.

Alt contract încheiat în România în această perioada este preluarea unui spațiu de 20.000 de metri pătrați, tot în CTP Buchareste West, de către compania austriacă Quehenberger Logistics.

Cele două tranzacții din România sunt printre cele mai mari încheiate de CTP în ultimele două luni în Europa.

Van Moer Logistics este activ în România din anul 2011, iar în 2013 a inaugurat o facilitate logistică în Timișoara, în VGP Park.

Compania a fost fondată acum de 25 de ani de Jo Van Moer, iar în prezent deține o flotă de 240 de camioane, operând spații logistice totalizând peste 200.000 de metri pătrați în 11 locații din Europa.

CTP a finalizat preluarea proiectului Bucharest West Industrial Park de la Portland Trust CITEȘTE ȘI CTP a finalizat preluarea proiectului Bucharest West Industrial Park de la Portland Trust

CTPark Bucharest West, are o suprafață totală de închiriat de 130.000 metri pătrați cu o suprafață suplimentară de 11 hectare pentru dezvoltarea unor proiecte ulterioare. Printre chiriașii din parc se numără DSV, Iron Mountain, Tibbett Logistics, Equest Logistics și Welde Romania.

Grupul CTP deține 350.000 metri pătrați de spații logistice în România, adică 20% din piață.

viewscnt
Afla mai multe despre
ctp
van moer logistics
bucuresti