Constructorul Luca Prest investește 7,5 milioane euro într-un ansamblu rezidențial în Cluj-Napoca

Constructorul Luca Prest investește 7,5 milioane euro într-un ansamblu rezidențial în Cluj-Napoca
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 25 oct 2016

Compania de construcții Luca Prest a început dezvoltarea unui ansamblu rezidențial - Grand Hill Residence - în Cluj-Napoca, în care va investi 7,5 milioane de euro. Proiectul cuprinde o singură clădire, cu 10 etaje și 148 de apartamente cu una, două și trei camere.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ansamblul rezidențial va fi livrat pe piață anul viitor, urmând să pună la dispoziția locatarilor săi apartamente complet finisate, două variante de personalizare, fără niciun cost suplimentar, și locuri de parcare supraterane incluse în preț. Prețurile de vânzare ale locuințelor din Grand Hill Residence pornesc de la 1,103 de euro pe metru pătrat finisat, cu TVA inclusă și loc de parcare suprateran.

Dezvoltatorul proiectului are o experiență de opt ani pe piața din România, fiind fondat de mai mulți ingineri cu experiență în dezvoltarea mai multor proiecte mari din țară, precum centrele comerciale Iulius Mall din Cluj-Napoca, Timișoara, Suceava și București Mall.

”Odată cu creșterea popularității Clujului printre tinerii profesioniști care se stabilesc în oraș, a crescut și nevoia de locuințe inteligent compartimentate și adaptate cerințelor unei familii moderne. Aceasta este cea mai bună perioadă din istoria pieței rezidențiale moderne din Cluj Napoca, cu aproximativ 3.500 de locuințe programate spre finalizare în acest an în oraș și în împrejurimi, o cifră cu 50% mai mare comparativ cu anul trecut”, a declarat Anamaria Burcă, managing partner Coldwell Banker Transilvania, consultantul și agentul exclusiv al Grand Hill Residence.

Rewe va transforma șase din cele 8 magazine XXL Mega Discount în Penny Market și va renunța la celelalte două CITEȘTE ȘI Rewe va transforma șase din cele 8 magazine XXL Mega Discount în Penny Market și va renunța la celelalte două

În plus, ca rezultat al cererii mari înregistrate pe piața clujeană, prețurile apartamentelor au cunoscut o adevărată explozie în ultimul an.

În septembrie 2016, prețul apartamentelor din Cluj-Napoca era în medie cu 13,5% mai mari față de octombrie 2015, conform unei analize efectuate de Coldwell Banker Transilvania, biroul local al Coldwell Banker România.

Coldwell Banker România este una din cele mai mari companii locale de consultanță imobiliară, având în portofoliu peste 20 de ansambluri rezidențiale în București, Brașov și Cluj-Napoca.

viewscnt
Afla mai multe despre
luca prest
construcție
rezidențial