Cordia România, parte a Futureal Group, a achiziționat patru terenuri în nordul Bucureștiului și anunță investiții de 100 de milioane de euro

Cordia România, parte a Futureal Group, a achiziționat patru terenuri în nordul Bucureștiului și anunță investiții de 100 de milioane de euro
scris 27 mar 2019

Cordia România, parte a Futureal Group, a achiziționat patru terenuri în nordul Bucureștiului, în suprafață cumulată de aproximativ opt hectare pe care vor fi dezvoltate proiecte rezidențiale destinate segmentelor medium și medium-high. 

 „Investițiile totale în dezvoltarea celor patru terenuri, parte a strategiei noastre pe termen lung în România, se ridică la aproximativ 100 de milioane de euro”, a declarat Mauricio Mesa Gomez, CEO Cordia România și membru al Consiliului de Administrație Cordia.  

EXCLUSIV Lanțul hotelier Holiday Inn intră pe piața românească CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Lanțul hotelier Holiday Inn intră pe piața românească

Investițiile de 100 de milioane de euro anunțate de Cordia România în dezvoltarea celor patru terenuri achiziționate se adaugă celor 40 de milioane de euro ce vor fi investite, pe parcursul a doi ani și jumătate – trei ani , în dezvoltarea proiectului rezidențial Parcului20.

Cordia România, divizia de dezvoltări rezidențiale a grupului Futureal, a obținut, în decembrie 2018, autorizația de construire pentru ansamblul rezidențial Parcului20, dezvoltat de companie în zona Expoziției din nordul Bucureștiului. 

Cordia este divizia de investiții rezidențiale a grupului Futureal, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari și investitori din Europa Centrală și de Est. Portofoliul Futureal, în valoare de trei miliarde euro, include dezvoltări de birouri, centre comerciale, proiecte mixed-use și proiecte rezidențiale de mare anvergură.

Cordia are o experiență de peste 15 ani în dezvoltarea de proiecte rezidențiale în Ungaria și Polonia.

viewscnt
Afla mai multe despre
cordia
terenuri