Cordia România, divizia de dezvoltări rezidențiale a Grupului Futureal, a început lucrările la ansamblul rezidențial Parcului20 din nordul Capitalei

Cordia România, divizia de dezvoltări rezidențiale a Grupului Futureal, a început lucrările la ansamblul rezidențial Parcului20 din nordul Capitalei
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 apr 2019

Cordia România, divizia de dezvoltări rezidențiale a Grupului Futureal, a demarat lucrările la ansamblul rezidențial Parcului20, situat în zona Expoziției din București, desemnând Concelex ca antreprenor general. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cordia România a obținut în decembrie 2018 autorizația de construire, investiția totală în proiect fiind de 40 de milioane de euro.

EXCLUSIV Proprietarul Divertiland începe să construiască parcuri logistice CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Proprietarul Divertiland începe să construiască parcuri logistice

Ansamblul este compus din două clădiri rezidențiale cu un regim de înălțime S+P+10E+E11DUPLEX. Parcului20 va fi dezvoltat în două faze și va avea, în total, 469 de apartamente.

Prima faza a dezvoltării va cuprinde 260 de apartamente. 

Termenul de finalizare pentru cele 260 de apartamente din prima fază a ansamblului rezidențial este septembrie 2020, iar cea de-a a doua fază va fi livrată la 8-12 luni după prima etapă.  

Cordia România a anunțat, pentru anul 2019, un plan de investiții în valoare de 50 de milioane de euro. Compania are intenția de a dezvolta, în următoarea perioadă, 500 de apartamente pe an, destinate segmentului medium și medium-high al pieței rezidențiale, cu accent pe un echilibru foarte bun între localizare, arhitectură și prețul imobilului. 

Cordia România este parte a Grupului Futureal, care a dezvoltat până în prezent proiecte în valoare de 1,3 miliarde de euro, printre care si mallul Gold Plaza din Baia Mare. Compania are în derulare proiecte noi care totalizează 1,4 miliarde de euro, fapt care ridică portofoliul de dezvoltări și active la un total de 2,7 miliarde de euro.

Cei doi proprietari ai Futureal, Péter și Futó Gábor, au participat la oferta publică inițială a Globalworth, companie fondată de omul de afaceri Ioannis Papalekas, prin intermediul Finext Fund Management cu o participație de 1,41% din acțiunile cotate ale Globalworth în aprilie 2014. 

viewscnt
Afla mai multe despre
cordia
futureal
parcului20