Dan Șucu, intrat pe piața rezidențială, vine în premieră la Târgul Imobiliar

Dan Șucu, intrat pe piața rezidențială, vine în premieră la Târgul Imobiliar
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 sep 2017

Dan Șucu, proprietarul grupului Mobexpert, intrat recent pe piața rezidențială, vine în premieră la Târgul Național Imobiliar, programat pentru acest weekend la Palatul Parlamentului, pentru a-și promova proiectul.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

El confirmă și că este implicat în construcția unui complex rezidențial în zona Domenii din București.

Blocul-turn cu hotel, birouri, magazine și un cazinou în Piața Lahovari, pregătit de antreprenori israelieni, a primit undă verde după 9 ani. Anterior au fost acuzații că proiectul ar afecta clădiri monument CITEȘTE ȘI Blocul-turn cu hotel, birouri, magazine și un cazinou în Piața Lahovari, pregătit de antreprenori israelieni, a primit undă verde după 9 ani. Anterior au fost acuzații că proiectul ar afecta clădiri monument

Valoarea totală a proiectului Arcadia Apartments Domenii este estimată în jurul sumei de 100 de milioane de euro, din care 18 milioane de euro a fost costul aferent achiziției terenului pe care va fi dezvoltat ansamblul. 

Profit.ro a anunțat prezentând informațiile de pe site-ul OSIM, că Dan Șucu a cerut înregistrarea mărcii Arcadia Apartments, pentru construcția unui complex rezidențial în zona Domenii din București. El a cerut înregistrarea mărcii prin firma imobiliară pe care și-a lansat-o recent împreună cu grupul Conarg, DVD Residential Imobiliare, conform informațiilor publice pe site-ul OSIM.

Tot Profit.ro a anunțat că producătorul de metale feroase și semifabricate Grivița București, controlat de un dezvoltator imobiliar, vrea să semneze în octombrie actele în baza cărora să îi vândă lui Dan Șucu, proprietarul grupului Mobexpert, cu 9 milioane de euro, parte dintr-un teren aflat aproape de Calea Griviței și care a primit deja, conform informațiilor Profit.ro, PUZ-ul primăriei pentru dezvoltarea unui complex rezidențial. Diferența de 9 milioane euro, până la suma totală de 18 milioane euro aferentă întregului teren, a fost achitată companiei imobiliare PBS Real Estate Holding, controlată de investitori israelieni.

FOTO Fiscul l-a executat pe Vîntu, vânzându-i complexurile hoteliere din Deltă CITEȘTE ȘI FOTO Fiscul l-a executat pe Vîntu, vânzându-i complexurile hoteliere din Deltă

Complexul Arcadia Apartments va fi construit pe un teren aflat între Calea Griviței și Piața Domenii.

În 2011, Dan Șucu era creditat cu o avere de 150 milioane euro.

Dan Șucu, intrat pe piața rezidențială, vine în premieră la Târgul Imobiliar

Dan Șucu și-a lansat compania imobiliară în august anul trecut, în parteneriat cu grupul de construcții Conarg Pitești, fostul Trust de Construcții Industriale.Terenul pentru care Șucu a semnat promisiunea de cumpărare are deja avizul autorității locale pentru a găzdui un complex rezidențial, cu spații comerciale și chiar de învățământ, conform informațiilor Profit.ro.

Dan Șucu a fost prezent până acum pe piața imobiliară doar ca furnizor de mobilă, prin compania Mobexpert, în timp ce Conarg, alături de care și-a lansat anul trecut compania imobiliară, are peste 1.1 milioane metri pătrați de proiecte construite în domeniile industrial și logistic, rezidențial și hotelier, retail, birouri etc, având în portofoliu livrări precum Mercure Bucharest City Center, Brătianu Business Center, Metro Pitești, Ikea Băneasa, Centrul Tehnic Titu-Renault, Câmpineanu Office Building, Hotel Ramada Pitești, Vitantis Shopping Center București, Cora Bacău.

Mobexpert este unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă din România, având o rețea de 30 de hipermagazine și magazine, la care se adaugă un hipermagazin la Sofia (Bulgaria) și un magazin în Belgrad (Serbia).

Viitorul complex Arcadia Apartments

Viitorul complex Arcadia Apartments

viewscnt
Afla mai multe despre
dan sucu
imobiliar
mobexpert
targ imobiliar