Depaco deschide la Cluj-Napoca cel de-al doilea centru regional de vânzare marca Wetterbest

Depaco deschide la Cluj-Napoca cel de-al doilea centru regional de vânzare marca Wetterbest
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 iun 2018

Depaco, unul dintre liderii industriei locale de sisteme pentru acoperișuri, parte din grupul Teraplast, deschide un centru regional de vânzare pentru marca Wetterbest în orașul Cluj-Napoca.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Primul centru regional Wetterbest a fost deschis în luna aprilie, la Timișoara, și face parte din planul companiei de a-și desfășura propriu-zis activitatea în cât mai multe zone din țară.

FOTO Ofertă pe piață: Residence Arc de Triomphe, primul hotel butique-hotel construit în București, și Residence Domenii Plaza au fost scoase la vânzare CITEȘTE ȘI FOTO Ofertă pe piață: Residence Arc de Triomphe, primul hotel butique-hotel construit în București, și Residence Domenii Plaza au fost scoase la vânzare

În acest context, planurile pentru următoarele trei luni sunt de atingere a unei cote de piață de 20% în nordul și centrul țării, ca rezultat direct al creșterii semnificative a distribuției numerice a produselor Wetterbest.

Depaco deține una dintre cele mai mari capacități de producție de țiglă metalică și accesorii din România, prin cele trei fabrici de la Băicoi (jud. Prahova), Podari (jud. Dolj) și Sărățel (jud. Bistrița-Năsăud).

În 2017, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 40 milioane euro.  

Începând din luna mai a anului 2017, Depaco face parte din grupul Teraplast.

viewscnt
Afla mai multe despre
wetterbest
depaco