Dezvoltatorul imobiliar CTP a finalizat peste 130.000 metri pătrați în prima jumătate din 2018

Dezvoltatorul imobiliar CTP a finalizat peste 130.000 metri pătrați în prima jumătate din 2018
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 oct 2018

Dezvoltatorul imobiliar CTP, cel mai mare administrator de parcuri industriale și logistice din România și Europa Centrală și de Est, a livrat în prima jumătate din 2018 clădiri ce ocupă peste 130.000 metri pătrați în CTPark Bucharest West, CTPark Timișoara II și CTPark Pitești.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

De asemenea, CTP a încheiat acorduri pentru construirea a 140.000 metri pătrați de spații industriale și logistice, iar aproape 60.000 metri pătrați reprezintă tranzacții în pregătire. În prezent, circa 400.000 metri pătrați sunt în diferite etape de dezvoltare, la nivelul portofoliului național, dintre care jumătate au termene de livrare în primul trimestru (T1) din 2019.

În CTPark Bucharest West au fost finalizate două clădiri cu o suprafață totală de peste 100.000 metri pătrați pentru companii ca N.O.D. (Network One Distribution), DSV sau Quehenberger, în CTPark Timișoara II a fost construit un depozit de aproximativ 9.000 metri pătrați, iar în CTPark Pitești a fost livrată o clădire de 20.000 metri pătrați.

FOTO Noua generație Nissan Leaf marchează era automobilelor electrice mature, populare și tehnologizate CITEȘTE ȘI FOTO Noua generație Nissan Leaf marchează era automobilelor electrice mature, populare și tehnologizate

În prezent, la nivelul portofoliului național al CTP, rata de neocupare a depozitelor este de sub 5%, iar cererea continuă să vină cu precădere din partea companiilor din domenii ca: logistică, IT, retail, e-commerce, FMCG. 

CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu 4,5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 80 de puncte strategice.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 700.000 metri pătrați suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.

viewscnt
Afla mai multe despre
ctp
spatii logistice
depozite