Dezvoltatorul imobiliar Manat Magnum vinde un teren cu acces la plajă, lipit de hotelul Hacienda De Mare

Dezvoltatorul imobiliar Manat Magnum vinde un teren cu acces la plajă, lipit de hotelul Hacienda De Mare

SURSA FOTO: Hacienda De Mare

Profit.ro
Profit.ro
scris 17 iun 2021

Dezvoltatorul imobiliar Manat Magnum, proprietarul hotelului boutique Hacienda De Mare, a scos la vânzare un teren în suprafață de 5.000 de metri pătrați din stațiunea Olimp, potrivit pentru un ansamblu rezidențial cu circa 75 de locuințe, conform informațiilor obținute de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Lotul de teren este lipit de Hacienda de Mare Olimp, are o deschidere de 35,5 metri la plajă și este urbanizat pentru un ansamblu rezidențial cu o suprafață construită de 7.500 de metri pătrați. Prețul cu care investitorul a scos la vânzare proprietatea este de 220 de euro/metru pătrat.

Hacienda De Mare este un hotel boutique din stațiunea Olimp, situat pe plaja Copahavana. Hotelul oferă 18 camere, triple - tip apartament cu vedere la mare și camere duble.

Manat Magnum mai deține și CasaDeMare, care oferă 24 de camere duble și casuțe tip family cottage, piscină și loc de joacă pentru copii; CasaBlancaOlimp, care pune la dispoziția turiștilor 12 bungalow-uri situate pe plajă, cu chicinetă complet utilată și terasă proprie.

EXCLUSIV Ford vrea să deschidă în București un centru de servicii care să deservească Europa. Caută spațiu de birouri pentru sute de angajați, unul dintre cele mai mari contracte de închiriere de birouri în acest an CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Ford vrea să deschidă în București un centru de servicii care să deservească Europa. Caută spațiu de birouri pentru sute de angajați, unul dintre cele mai mari contracte de închiriere de birouri în acest an

De asemenea, pe lângă proprietățile și restaurantele din Olimp, investitorul deține și CasaStavros, în 2 Mai - 50 de camere duble decorate în stil grecesc, piscină, pool bar și o curte interioară cu zone de lounge la soare sau la umbră naturală.

viewscnt
Afla mai multe despre
manat magnum
hacienda de mare