Element Industrial începe un nou proiect logistic, investiție totală de 37 milioane euro

Element Industrial începe un nou proiect logistic, investiție totală de 37 milioane euro
scris 27 ian 2021

Element Industrial, companie înființată de dezvoltatorii imobiliari Ionuț Dumitrescu și Muler Onofrei, încep un nou proiect, în zona Buftea Chitila, denumit parcul logistic Eli Park 3, cu o suprafață de 72.000 metri pătrați. Proiectul presupune o investiție totală de 37 milioane euro.

Noul parc logistic va fi construit în mai multe faze, prima constând într-un centru de distribuție de 18.500 metri pătrați.

EXCLUSIV Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, semnează o nouă investiție, lângă fabrica Ford. Negocieri în paralel pentru vânzarea parcului cu depozitele Arctic CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, semnează o nouă investiție, lângă fabrica Ford. Negocieri în paralel pentru vânzarea parcului cu depozitele Arctic

Dezvoltatorul are în lucru o serie de proiecte sub brandul Eli Parks, parcuri logistice cu suprafețe între 50-60.000 metri pătrați, în București, Pitești, Craiova, Bacău, Brăila sau Ploiești, precum și depozite cu suprafețe mai mici, grupate sub denumirea Eli Xpress. 

viewscnt
Afla mai multe despre
element industrial
depozit