Element Industrial numește un nou Managing Director, fost la Europolis, CA IMMO, P3 și CBRE

Element Industrial numește un nou Managing Director, fost la Europolis, CA IMMO, P3 și CBRE
scris 17 mar 2021

Element Industrial, companie înființată de dezvoltatorii imobiliari Ionuț Dumitrescu și Muler Onofrei, l-a numit pe Andrei Jerca în funcția de Managing Director al companiei.

Andrei Jerca are o experiență de 14 ani în industria imobiliară și a lucrat pentru companii precum Europolis, CA IMMO, P3 și CBRE, fiind implicat de-a lungul carierei atât in administrarea unui portofoliu de 300.000 metri pătrați de spații logistice, cât și în dezvoltarea unor serii de proiecte logistice și industriale, ce însumează 200.000 metri pătrați.

Învață de la traderi cu experiență prin Vestor CITEȘTE ȘI Învață de la traderi cu experiență prin Vestor

Element Industrial are în dezvoltare un hub logistic în zona Buftea-Chitila, unde a livrat un parc de 50.000 metri pătrați, iar de curând a demarat o investiție de 37 de milioane de euro într-un nou parc de 72.000 metri pătrați.

Compania a achiziționat și o serie de terenuri în mai multe zone din țară, precum Brăila, Craiova, Pitești sau Ploiești, unde intenționează să dezvolte parcuri logistice de clasă A. 

Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice CITEȘTE ȘI Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice

Compania este unul dintre cei mai tineri jucători pe piața spațiilor logistice. Dezvoltatorul are în lucru o serie de proiecte sub brandul Eli Parks, parcuri logistice cu suprafețe între 50-60.000 mp, în București, Craiova, Bacău, Brăila sau Ploiești, precum și depozite cu suprafețe mai mici, grupate sub denumirea Eli Xpress în orașe precum București, Pitești sau Constanța.

viewscnt
Afla mai multe despre
element industrial
andrei jerca