Familia omului de afaceri Vasile Pușcaș mai împrumută 10 mil. euro pentru un proiect imobiliar la Cluj-Napoca

Profit.ro
Profit.ro
scris 7 ian 2016

Familia omului de afaceri Vasile Pușcaș, care controlează companiile de colectare a deșeurilor Florisal și Drusal din Baia Mare și Satu Mare, contractează un credit de investiții de 44,2 de milioane de lei (circa 10 milioane de euro), pe 6 ani, de la Banca Transilvania, pentru finanțarea construcției proiectului rezidențial Platinia din Cluj-Napoca. Investitorii au contractat un credit de 40 de milioane de lei și de la Libra Bank pentru același proiect.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Proiectul este construit pe o parte din terenul fostei fabrici de bere Ursus, demolată în 2013 de grupul SABMiller.

Contractarea ambelor credite a fost aprobată de acționarii firmei la începutul lunii decembrie.

Garantarea creditelor este asigurată inclusiv printr-un teren de 10.161 metri pătrați, coproprietatea Florisal (50%) și Drusal (50%), precum și prin construcția viitoare cu destinație mixtă, rezidențial și retail, cu o înălțime de 11 etaje și cu o suprafață utilă de 28. 518 metri pătrați.

Familia omului de afaceri Vasile Pușcaș împrumută 9 milioane euro de la Libra Bank pentru un proiect imobiliar la Cluj-Napoca CITEȘTE ȘI Familia omului de afaceri Vasile Pușcaș împrumută 9 milioane euro de la Libra Bank pentru un proiect imobiliar la Cluj-Napoca

Potrivit datelor companiei, ansamblul din strada Mănăștur va cuprinde 13.000 de metri pătrați spații de retail și trei blocuri cu 300 de apartamente, construite deasupra centrului comercial.

Potrivit informațiilor din presă, pe terenul fostei fabrici funcționează o berărie și un atelier de producție, dar și un minimuzeu al fabricii, veche de peste 130 de ani.

Familia Pușcaș a mai dezvoltat două proiecte de locuințe în Cluj-Napoca, tot sub brandul Platinia, cu 175 de apartamente. Potrivit presei locale, Vasile Pușcaș este ginerele fostului ministru al Transporturilor, Ioan Rus.

viewscnt
Afla mai multe despre
puscas
credit
banca transilvania