Firma de avocatură Stratulat Albulescu își va muta birourile în clădirea One Herăstrău Office

Firma de avocatură Stratulat Albulescu își va muta birourile în clădirea One Herăstrău Office
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 17 sep 2020

Firma de avocatură Stratulat Albulescu anunță astăzi semnarea contractului de închiriere cu One United Properties pentru un spațiu de birouri cu o suprafață totală de 1.150 metri pătrați, situat în clădirea One Herăstrău Office de pe strada Daniel Danielopolu nr. 30-32.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Stratulat Albulescu va ocupa spațiul de la etajul al VI-lea al clădirii din imediata vecinătate a parcului Herăstrău, finalizată în anul 2019. Noul spațiu de birouri este proiectat pentru a oferi un mediu de lucru plăcut și sănătos, iar suprafața desfășurată generoasă facilitează implementarea cu succes a măsurilor de distanțare socială și prevenție împotriva COVID-19.

Relocarea sediului coincide cu o perioadă de creștere susținută și exponențială a societății de avocatură. De la începutul anului 2020, Stratulat Albulescu a recrutat nu mai puțin de 13 avocați în cadrul diverselor departamente ale societății.

Casa de avocatură își propune să finalizeze toate demersurile și lucrările privind amenajarea spațiului de birouri în următoarele luni, astfel încât relocarea în noul sediu să fie realizată până la finalul anului 2020.

Silviu Stratulat (Managing Partner – Stratulat Albulescu) declară: „Ne-am dorit să ne relocăm birourile într-un sediu care să satisfacă pe deplin atât nevoile membrilor echipei, cât și pe cele ale partenerilor noștri și care totodată să încorporeze o serie de concepte inovatoare privind spațiul de lucru. Prin acest parteneriat pe termen lung, ne bucurăm să ne putem consolida relațiile de colaborare cu One United Properties, o companie cu care împărtășim valorile unei dezvoltări responsabile și sustenabile, preocupată de bunăstarea la locul de muncă. În plus, în linie cu viziunea noastră despre menținerea unui mediu înconjurator cât mai eco-friendly, clădirea One Herăstrău Office este aliniată la cele mai înalte standarde de eficiență și sustenabilitate energetică, deținând acreditare BREEAM.”

Andrei Albulescu (Partner - Stratulat Albulescu) adaugă: „Acestă relocare în zona business a orașului reprezintă o nouă etapă în dezvoltarea societății noastre de avocatură și credem că va ajuta din plin procesul de consolidare a echipei, facilitând procesul de coeziune și comunicare din cadrul acesteia. De asemenea, poziționarea într-o clădire premium din zona de nord a orașului ne va asigura o și mai bună vizibilitate și un acces mai facil către și de la birourile clienților noștri, majoritatea având sediul în această zonă”.

One United Properties este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din București. Portofoliul companiei cuprinde peste 2.000 de unități rezidențiale exclusiviste și spații de birouri clasa A+.

One United Properties este o companie inovatoare, dedicată accelerării adoptării practicilor de construcții pentru clădiri eficiente din punct de vedere energetic, durabile și sănătoase. Toate clădirile companiei au certificări superioare de sustenabilitate, eficiență energetică și wellness, iar dezvoltatorul este premiat la numeroase gale și conferințe în domeniu. One United Properties este primul dezvoltator imobiliar din România care a fost premiat la nivel internațional cu premiul “Cea mai bună dezvoltare sustenabilă” din lume la International Property Awards 2019-2020.

One Herăstrău Office este o clădire de birouri nouă, cu 7 etaje spațioase, 1 etaj tehnic și 3 etaje de parcare subterane, având o suprafață închiriabilă de 7.685 mp. Clădirea este amplasată în Nordul Bucureștiului, pe Strada Daniel Danielopolu, într-o zonă exclusivistă, în apropierea Satului Francez și oferă priveliști de excepție.

viewscnt
Afla mai multe despre
stratulat albulescu
one herăstrău office