Firma lui Shimon Galon a ajuns la un portofoliu rezidențial de 90 mil. euro; administrează și proiectele Willbrook

Firma lui Shimon Galon a ajuns la un portofoliu rezidențial de 90 mil. euro; administrează și proiectele Willbrook
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 oct 2015

Shimon Galon, fostul șef al dezvoltatorului imobiliar GTC România, a ajuns la un portofoliu de proiecte rezidențiale de circa 90 de milioane de euro prin intermediul firmei Real-Sol, care asigură servicii de management al investițiilor imobiliare realizate de diferiți dezvoltatori. De asemenea, Galon a preluat managementul proiectelor imobiliare deținute de grupul Willbrook în București, Platinum Business and Convention Center și Oxford Gardens.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Asigurăm servicii de management în toate segmentele imobiliare pentru dezvoltatori care nu au reprezentanță în România. Acoperim tot ceea ce este nevoie pentru dezvoltarea unui proiect, clienții vin cu ideea, iar noi pornim proiectul și îl ducem până în momentul în care înapoiem banii dezvoltatorilor”, a explicat Galon pentru Profit.ro.

Astfel, la un an și jumătate de la înființarea firmei de management de proiect împreună cu mai mulți prieteni și foști colegi din cadrul GTC România, Galon a ajuns să realizeze, împreună cu dezvoltatori israelieni, elvețieni sau austrieci, proiecte care totalizează 800 de apartamente și implică investiții de 80-90 de milioane de euro.

”Am ieșit în piață în momentul în care lumea adormită de criză a început să se miște. La un an și jumătate de la înființare, avem 6 proiecte în diferite faze de execuție și oferim și servicii de managament pentru grupul Willbrook. Administrăm din august clădirea de birouri Platinum Business and Convention Center și Oxford Gardens, care se află într-o situație oarecare și pe care am reușit să le împingem înainte”, a arătat Galon.

Real-Sol mai are în portofoliu patru proiecte rezidențiale în diferite faze de proiectare și de execuție.

GViTown, dezvoltat de grupul israelian Gindi este unul dintre acestea, totalizând 180 de apartamente. De asemenea, Galon colaborează cu un grup de investitori israelieni pentru transformarea fostului hotel Dunărea de lângă Gara de Nord într-un imobil de 40 de locuințe, investiție de circa 5 milioane de euro.

Din portofoliul firmei mai fac parte investiții realizate de investitori austrieci și elvețieni în zona Iancu Nicolae din București. Aceștia au început construcția a 90 de apartamente.

Alte două proiecte rezidențiale sunt localizate în Brașov (100 de apartamente) și Piatra Neamț (80 de apartamente) și sunt dezvoltate de investitori israelieni.

Galon, unul dintre cei mai experimentați dezvoltatori imobiliari de pe piața locală, a realizat la GTC proiecte de birouri, comerciale și rezidențiale evaluate la circa 400-500 de milioane de euro.

GTC a dezvoltat în București clădirile de birouri Europe House și America House din Piața Victoriei, vândute pentru aproape 150 de milioane de euro, și mai deține, împreună cu grupul elen Bluehouse, turnurile City Gate, evaluate la circa 170 milioane de euro. Totodată, compania a dezvoltat pe piața locală și peste 1.000 de apartamente în ansamblurile rezidențiale Rose Garden din Colentina și FeliCity din Băneasa și patru centre comerciale sub brandul Galleria la Suceava, Buzău, Piatra-Neamț și Arad.

viewscnt
Afla mai multe despre
galon
real-sol
willbrook
locuinte