Fondul britanic de investiții First Property Group a cumpărat Maestro Business Center de la șeful CA al Băncii Transilvania și cel al Teraplast. Profit.ro a anunțat ofertarea centrului cu 8,8 milioane euro

Fondul britanic de investiții First Property Group a cumpărat Maestro Business Center de la șeful CA al Băncii Transilvania și cel al Teraplast. Profit.ro a anunțat ofertarea centrului cu 8,8 milioane euro
scris 29 iun 2018

Fondul britanic de investiții First Property Group a cumpărat centrul de afaceri Maestro Business Center din Cluj-Napoca, livrat în aprilie 2006 cu 9 etaje de birouri și o suprafață medie pe nivel  de aproape 1.000 metri pătrați. Profit.ro a anunțat în primăvară, în premieră, că centrul a fost scos la vânzare la un preț minim de 8,8 milioane euro. Actele pentru ofertarea centrului au fost semnate recent.

Construcția cuprinde un ansamblu format din trei corpuri, cu un spațiu total de birouri de 10.000 metri pătrați, din care suprafață închiriabilă de aproximativ 6.900 metri pătrați, fiind situat în zona centrală a municipiului.

În clădire au spații închiriate ompanii precum Steelcase, IBM, PwC, Hewlett Packard.

Ansamblul aparține dezvoltatorului local Geainv, care în urmă cu 2 ani a fuzionat cu Omniconstruct.

Surpriză: SIF Moldova intră într-un nou proiect imobiliar, de peste 100 milioane euro. Înțelegere semnată cu unul dintre pionierii afacerilor IT și fondator al unei academii de business pentru copii CITEȘTE ȘI Surpriză: SIF Moldova intră într-un nou proiect imobiliar, de peste 100 milioane euro. Înțelegere semnată cu unul dintre pionierii afacerilor IT și fondator al unei academii de business pentru copii

Omniconstruct este controlată de Horia Ciorcilă, președintele Consiliului de Administrație al Băncii Transilvania, și de Dorel Goia, care controlează și Teraplast Bistrița.

În ianuarie 2016, First Property Group, care deține mai multe parcuri de depozite, în Prahova și Cluj, a preluat, împreună cu un grup de investitori, spațiile în care funționează 9 supermarketuri Lidl în România, pentru 10,5 milioane de euro.

First Property Group este un investitor și manager în domeniul imobiliar cu operațiuni un Marea Britanie și Europa Centrală.

viewscnt
Afla mai multe despre
birouri
complex