Furnizorul austriac Cargo-Partner își stabilește hub-ul din Cluj în parcul logistic TRC Park

Furnizorul austriac Cargo-Partner își stabilește hub-ul din Cluj în parcul logistic TRC Park
scris 21 nov 2017

Furnizorul internațional de transport și soluții info-logistice austriac Cargo-Partner, prezent pe piața din România de aproape 20 de ani, a închiriat un spațiu de depozitare și birouri cu o suprafață de 2.700 de metri pătrați în parcul logistic TRC Park din localitatea Jucu, județul Cluj, spațiul urmând să fie extins în 2018 până la 4.000 de metri pătrați.

Cargo-Partner furnizează în România servicii de depozitare și cross docking, transport rutier, maritim și aerian.

Tranzacția a fost intermediată de firma de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Bucureștiul a ieșit din cursa pentru găzduirea Agenției Europene pentru Medicamente. Amsterdam câștigă. Anterior, angajații au amenințat cu demisia dacă sunt aduși la București CITEȘTE ȘI Bucureștiul a ieșit din cursa pentru găzduirea Agenției Europene pentru Medicamente. Amsterdam câștigă. Anterior, angajații au amenințat cu demisia dacă sunt aduși la București

Parcul logistic și industrial TRC Park Cluj, dezvoltat de Transilvania Construcții, este situat în comuna Jucu din Cluj.

Transilvania Construcții a dezvoltat până în prezent în cadrul proiectului TRC Park 30.000 metri pătrați spații de depozitare și are în plan extinderea parcului cu peste 50.000 metri pătrați prin atragerea de noi chiriași, atât din sectorul de depozitare/distribuție, cât și din domeniul producției. Printre chiriașii actuali se regăsesc DB Schenker, eMag, Purmo, Altex și AmbaFlex.

viewscnt
Afla mai multe despre
cargo-partner
trc park