Gealan România are un nou director general

Gealan România are un nou director general

Nicu Crăciun

Profit.ro
Profit.ro
scris 19 sep 2019

Gealan Fenstersysteme, unul dintre cei mai mari producători de sisteme de ferestre din PVC, a anunțat schimbări în echipa de management din România, începând cu data de 16 septembrie, astfel că poziția de director general este ocupată de către Nicu Crăciun.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Până în prezent, Crăciun a fost director de vânzări și marketing în cadrul companiei, urmând să coordoneze în continuare, în mod direct, și aceste departamente, scrie News.ro.

Acesta este succesorul lui Sorin Dumitrescu, ce a ocupat până în prezent funcția de director general și care se va dedica unor noi proiecte profesionale și personale.

Undă verde în prima etapă: \ CITEȘTE ȘI Undă verde în prima etapă: "Prima casă” devine "O familie, o casă" - credite cu dobândă subvenționată doar pentru familii cu venituri mai reduse

“Focusul meu va fi de a alinia și mai mult strategia Gealan România cu cea a partenerilor și a pieței, pentru a ajunge pe primul loc în topul furnizorilor de profile din România. Creșterea de 10% de anul acesta, pe o piață stagnantă, ne dă încredere în strategia noastră de business pe termen mediu și lung”, spune Nicu Crăciun, director general Gealan România.

Nicu Crăciun are peste 15 ani de experiență pe piața locală, ocupând de-a lungul carierei sale poziții de director de vânzări, director regional sau managing director în cadrul mai multor companii multinaționale.

Gealan România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de profile din PVC, produce profile din PVC pentru uși și ferestre. În prezent, compania are peste 100 de angajați și colaborează cu mai mult de 225 de firme partenere din întreaga țară, iar pană la finalul anului va înregistra o cifra de afaceri de aproximativ 25 milioane euro.

Din 2014, Gealan face parte din grupul Veka, liderul pe plan global în domeniul pieței de sisteme de ferestre din PVC, cu o cifră de afaceri de 1 miliard euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
nicu crăciun
gealan fenstersysteme
sisteme de ferestre din pvc