GIC extinde platforma logistică P3 prin achiziționarea portofoliului Maximus pentru 950 milioane euro

GIC extinde platforma logistică P3 prin achiziționarea portofoliului Maximus pentru 950 milioane euro
scris 16 dec 2019

GIC, fondul suveran de investiții din Singapore, a semnat un acord pentru achiziționarea unui portofoliu pan-european de active imobiliare logistice Maximus de la fondurile administrate de afiliați ai Apollo Global Management, Inc., un manager de investiții alternative de top la nivel global, pentru un preț net de aproximativ 950 de milioane de euro. 

Acoperind peste 1 milion de metri pătrați de spații industriale, portofoliul Maximus cuprinde 28 de active logistice în principalele centre logistice din Europa, precum Germania, Polonia, Slovacia, Olanda și Austria. Portofoliul va fi administrat de P3 și îi va permite acesteia să își dezvolte o poziție solidă în Europa Occidentală.

FOTO Vila în stil neoromânesc a doctorului Ion Moscu din strada C.A. Rosetti, scoasă la vânzare CITEȘTE ȘI FOTO Vila în stil neoromânesc a doctorului Ion Moscu din strada C.A. Rosetti, scoasă la vânzare

Baza de chiriași include, printre altele, companii din sectoarele auto, e-mobilitate, distribuție, comerț electronic și sectoarele de logistică last-mile. Este de așteptat ca achiziția să fie finalizată în primul trimestru din 2020, în funcție de condițiile obișnuite de finalizare și de obținerea oricăror aprobări obligatorii necesare.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
gic
maximus