GIC extinde platforma logistică P3 prin achiziționarea portofoliului Maximus pentru 950 milioane euro

GIC extinde platforma logistică P3 prin achiziționarea portofoliului Maximus pentru 950 milioane euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 dec 2019

GIC, fondul suveran de investiții din Singapore, a semnat un acord pentru achiziționarea unui portofoliu pan-european de active imobiliare logistice Maximus de la fondurile administrate de afiliați ai Apollo Global Management, Inc., un manager de investiții alternative de top la nivel global, pentru un preț net de aproximativ 950 de milioane de euro. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acoperind peste 1 milion de metri pătrați de spații industriale, portofoliul Maximus cuprinde 28 de active logistice în principalele centre logistice din Europa, precum Germania, Polonia, Slovacia, Olanda și Austria. Portofoliul va fi administrat de P3 și îi va permite acesteia să își dezvolte o poziție solidă în Europa Occidentală.

FOTO Vila în stil neoromânesc a doctorului Ion Moscu din strada C.A. Rosetti, scoasă la vânzare CITEȘTE ȘI FOTO Vila în stil neoromânesc a doctorului Ion Moscu din strada C.A. Rosetti, scoasă la vânzare

Baza de chiriași include, printre altele, companii din sectoarele auto, e-mobilitate, distribuție, comerț electronic și sectoarele de logistică last-mile. Este de așteptat ca achiziția să fie finalizată în primul trimestru din 2020, în funcție de condițiile obișnuite de finalizare și de obținerea oricăror aprobări obligatorii necesare.

viewscnt
Afla mai multe despre
gic
maximus