Gran Via Real Estate, dezvoltator de origine spaniolă, continuă investițiile pe piața imobiliară românească

Gran Via Real Estate, dezvoltator de origine spaniolă, continuă investițiile pe piața imobiliară românească
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 iun 2022

Gran Via Real Estate, dezvoltatorul de origine spaniolă, a anunțat că va continua investițiile pe piața imobiliară românească prin extinderea proiectului său de la Constanța, Gran Via Marina, cu două noi blocuri cu 190 de apartamente, investiția pentru această a doua fază fiind de 26 de milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Gran Via Marina reprezintă un proiect amplu rezidențial, ce urmează să fie dezvoltat în mai multe faze. Prima fază a fost livrată anul trecut, fiind vorba de un total de 192 de apartamente.

Camicna dezvoltă un proiect rezidențial în nordul Bucureștiului, investiție de 25 milioane euro CITEȘTE ȘI Camicna dezvoltă un proiect rezidențial în nordul Bucureștiului, investiție de 25 milioane euro

Gran Via are un istoric de peste 15 ani pe piața românească, specializându-se în reconversia unor foste loturi industriale în proiecte rezidențiale.

Dezvoltatorul a finalizat în București peste 2.000 de apartamente în proiecte precum Gran Via Park, Timișoara 58 (ambele în sectorul 6 al Capitalei) și Aviației Apartments, în sectorul 1. În Constanța, dezvoltatorul a finalizat în 2021 prima fază a Gran Via Marina și are în construcție faza a doua a acestui proiect. 

viewscnt
Afla mai multe despre
gran via real estate
piața imobiliară