GUEST WRITER Delta Studio: Avantajele unui proiect integrat de design interior

GUEST WRITER Delta Studio: Avantajele unui proiect integrat de design interior
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 22 oct 2021

Designul interior a devenit o componentă valoroasă atât pentru cei care doresc să investească într-un apartament, fie pentru uz personal, fie în vederea închirierii, cât și pentru dezvoltatorii imobiliari. În ultimii ani, s-a observat o tendință spre educarea și formarea consumatorului dintr-o perspectivă funcțională și estetică a spațiului. Clienții sunt din ce în ce mai informați, calculați și pretențioși atunci când aleg să investească, iar designul interior nu mai este considerat un  capriciu ci o cerință esențială pentru orice tip de amenajare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Deoarece avem peste 25 de ani de experiență în domeniu, am ajuns la concluzia că designul de interior bine făcut implică, însă, un proces colaborativ, un parteneriat între beneficiar și profesioniștii dedicați proiectului. În acest fel beneficiarii finali se vor bucura de o amenajare interioară adaptată nevoilor acestora și care le îmbunătățește considerabil calitatea vieții. În calitate de lideri pe segmentul de amenajări interioare din România și promotori ai conceptului Smart Luxury, datoria noastră a fost să identificăm soluțiile pentru adaptarea la cerințele pieței. Astfel, o amenajare aliniată tendințelor internaționale, corelată cu optimizarea bugetului și a timpului de execuție, nu poate fi livrată decât prin intermediul unor servicii integrate. 

GUEST WRITER Delta Studio: Avantajele unui proiect integrat de design interior

În contextul unei creșteri exponențiale a investițiilor rezidențiale în ultimii ani, chiar în ciuda pandemiei, piața imobiliară pe acest segment devine din ce în ce mai competitivă. Cea mai bună soluție pentru dezvoltatorii imobiliari reprezintă creșterea standardului și a confortului oferite prin alegerea unor produse de calitate superioară, peste nivelul mediu al pieței și livrarea unui proiect de design interior atent gândit. Considerăm că asocierea cu un brand puternic și recunoscut la nivel național și internațional în domeniul amenajărilor interioare aduce dezvoltatorilor imobiliari un plus de imagine. În cele din urmă, creșterea valorii de piață a imobilului prin investiția în design va conduce la creșterea profitului pentru dezvoltatori.

În același timp, un serviciu integrat pentru beneficiarii finali presupune asistență în toate etapele procesului de amenajare. Delta Studio a identificat la nivelul beneficiarilor finali nevoia de degrevare a responsabilității pe care o implică un proiect de amenajare completă. În același timp beneficiarii doresc să apeleze la asistența unor specialiști pentru a prelua gestiunea proiectului, de la concept și proiectare, la comanda și livrarea de produse, până la urmărirea șantierului. Un alt stres major al clienților și una dintre cele mai mari provocări în amenajarea unei locuințe este și identificarea unei echipe de meseriași profesioniști, pentru care mulți clienți ar fi dispuși să achite un cost suplimentar, dacă ar avea garanția că rezultatele vor fi adecvate.

Deoarece dispunem de toate resursele necesare, am venit în întâmpinarea acestor nevoi constatate în ultimii ani și am lansat pe piață două programe ce propun servicii integrate pentru dezvoltatorii imobiliari și beneficiarii finali: Delta Studio Inside (DSI) și Proiecte de Amenajare Interioară Complete (PAIC). DSI propune un parteneriat win – win între Delta Studio și dezvoltatorii imobiliari, cu beneficii reciproce atât de imagine, cât și financiare, în timp ce în cadrul PAIC clienții beneficieză de expertiza unui arhitect dedicat pe toată durata de implementare a proiectului de amenajare. Prin aceasta, preluăm responsabilitatea derulării procesului și degrevăm clientul de consumul de timp pe care îl necesită angrenarea într-un astfel de proiect. În curând, ne propunem să integrăm în oferta de servicii și o echipă de meseriași pentru a ușura cât mai mult efortul depus de clienți atunci când hotărăsc să demareze un proiect de amenajare interioară. 

GUEST WRITER Delta Studio: Avantajele unui proiect integrat de design interior

Dezvoltarea unui concept bine definit și amenajarea unui apartament showroom cu un design atractiv și în tendințe pentru clientul final și cu produse disponibile integral pentru amenajare va aduce plusvaloare unui proiect pe piața amenajărilor rezidențiale. Delta Studio, prin biroul propriu de arhitectură – Delta Studio Design, dispune de o echipă de arhitecți profesioniști, absolvenți ai facultăților de profil naționale și internaționale, care au expertiza necesară pentru a oferi servicii complete și complexe. Acestea sunt susținute de un portofoliu variat de produse care acoperă toate categoriile necesare amenajării unui spațiu (finisaje, sanitare, mobilier, uși și decorațiuni). Nu în ultimul rând, posibilitatea clientului final de a contracta serviciile integrate ale unor specialiști pentru amenajarea completă a locuinței achiziționate, conform propriei viziuni estetice și funcționale, aduce beneficii suplimentare pentru ambele părți.

Am constatat cu toții în ultima perioadă că timpul reprezintă o resursă foarte prețioasă. O eficientizare a timpului, prin contractarea un proiect integrat de design interior la un standard ridicat, deși aparent prezintă un cost mai ridicat, are ca rezultat pe termen lung și o eficientizare a costurilor prin evitarea erorilor de proiectare, amenajare și implementare, a timpului pierdut și a stresului. Suntem încrezători că prin informare, integrare, optimizare și îmbunătățire permanentă a procesului de amenajare interioară luxul poate deveni surprinzător de accesibil. 

Un material Investing in Property

viewscnt
Afla mai multe despre
delta studio