HILS Pallady, cea mai bună dezvoltare multifuncțională în 2023

HILS Pallady, cea mai bună dezvoltare multifuncțională în 2023
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 27 iul 2023

HILS Development, cel mai mare dezvoltator de proiecte rezidențiale din București, a câștigat, în cadrul Galei Romania Property Awards 2023 premiul Mixed Use Romania pentru proiectul HILS Pallady. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

HILS Pallady, cel mai extins proiect HILS finalizat în 2023 și, în același timp, cel mai amplu ansamblu rezidențial din sectorul 3 al Capitalei, are capacitatea de a acomoda și deservi o comunitate de peste 5000 de locuitori în 12 blocuri cu 1.908 de apartamente, 5.265mp spații comerciale și de birouri și 2.013 locuri de parcare. Dezvoltatorul a luat în considerare nevoile diverse ale unei comunități mari, în cadrul ansamblului rezidențial aflându-se chiar și o clinică ce oferă servicii medicale private la cele mai înalte standarde. De asemenea, amplasarea întregului proiect a fost gândită pentru a oferi acces imediat la mijloace de transport în comun, supermarket-uri, restaurante și diferite alte magazine.

HILS Pallady, cea mai bună dezvoltare multifuncțională în 2023

Proiectul înscris de HILS Development la categoria Mixed Use a fost evaluat în panelul de Jurați ai International Property Awards ce include peste 100 de experți internaționali cu o varietate de specializări. Perspectiva inovatoare asupra modului în care spațiile comerciale și rezidențiale pot fi integrate armonios pentru a crea comunități viabile și dinamice a fost, cu siguranță, unul dintre aspectele diferențiatoare pentru HILS Pallady în categorie. Demonstrarea capacității de a dezvolta proiecte mari și complexe, oferind o soluție pentru deficitul de locuințe din București și contribuind la o dezvoltare urbană sustenabilă a fost argumentul decisiv pentru jurații care au declarat HILS Pallady cel mai bun proiect de dezvoltare multifuncțională din România în anul 2023.

Premiile Romanian Property Awards, acordate sub licența International Property Awards, sunt cea mai prestigioasă recunoaștere a excelenței, valorii și inovației în Real-Estate la nivel mondial. Premiul Mixed Use Romania 2023 câștigat de proiectul HILS Pallady este o distincție pentru excelența în proiectare și execuție, dar mai ales o recunoaștere importantă pentru întreaga viziune HILS.

HILS Pallady, cea mai bună dezvoltare multifuncțională în 2023

 

În cadrul Galei Romanian Property Awards 2023 reprezentații HILS Development au primit distincția cu emoție și bucurie.

Suntem onorați să fim recunoscuți la acest nivel. Premiul Mixed Use Romania confirmă angajamentul nostru pentru a crea spații inovatoare și durabile care să contribuie la dezvoltarea comunităților. Primim această distincție cu promisiunea că vom continua să creăm proiecte care fac diferența”, a declarat echipa HILS Development.

Premiul câștigat arată că HILS Development este un model demn de urmat în dezvoltarea de proiecte rezidențiale din București și nu numai. Cu o experiență vastă și o abordare orientată către comunitate, dezvoltatorul își întărește poziția în industrie și pregătește noi proiecte menite să sprijine dezvoltarea urbană durabilă.

HILS Pallady, cea mai bună dezvoltare multifuncțională în 2023

În paralel cu proiectul finalizat HILS Pallady, HILS Development construiește într-un ritm susținut un alt ansamblu de 1.336 apartamente în aceeași zonă, planificat pentru finalizare în cursul anului viitor, precum și 111 apartamente în zona Splaiul Unirii ce vor fi gata până la finalul anului. 2023 este al treilea an consecutiv în care dezvoltatorul finalizează 1.000 de apartamente și plănuiește o creștere de 20% în anii următori.

HILS Pallady, cea mai bună dezvoltare multifuncțională în 2023

Anul acesta, am ajuns la un total impresionant de peste 10.000 de apartamente finalizate. Acest lucru este cu adevărat o realizare semnificativă și un motiv de mândrie pentru noi. Faptul că am reușit să construim și să finalizăm atât de multe locuințe ne face cu adevărat unul dintre cei mai activi dezvoltatori de pe piața imobiliară din România. Subliniez performanta consecventa a echipei, acesta fiind al treilea an consecutiv în care finalizăm peste 1.000 de locuințe, plus parcarile aferente. Nu știu dacă mai există vreun dezvoltator care să realizeze această performanță, respectiv 1000 apartamente finalizate într-un an. Într-adevăr, ambițiile se extind și în viitor, planul nostru pentru viitorul apropiat este să ajungem la finalizarea a 1.200 de apartamente pe an”, conchide Ionuț Negoiță, Founder HILS Development.

Un material Investing In Property

viewscnt
Afla mai multe despre
hills pallady
rezidential