Holcim România are un nou CEO

Holcim România are un nou CEO

Bogdan Dobre

Profit.ro
Profit.ro
scris 6 ian 2021

Bogdan Dobre a preluat funcția de CEO Holcim România & market head Moldova începând cu 1 ianuarie 2021, înlocuindu-l pe Horia Adrian, care a condus operațiunile locale în ultimii trei ani, a anunțat miercuri compania.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Cu o experiență de peste 20 de ani în poziții de management, Bogdan Dobre a preluat funcția de CEO Holcim România & market head Moldova începând cu 1 ianuarie 2021. Acesta îl va înlocui pe Horia Adrian, care a condus operațiunile locale în ultimii trei ani”, arată compania.

Gospodăriile din România sunt cele mai aglomerate din Uniunea Europeană CITEȘTE ȘI Gospodăriile din România sunt cele mai aglomerate din Uniunea Europeană

Bogdan Dobre lucrează în Holcim România încă din anul 2000, fiind unul dintre primii angajați ai companiei, scrie News.ro.

În tot acest timp, el a ocupat funcții precum cea de director comercial (2013-2020), de director al Diviziei Betoane și Agregate (2011-2013), de manager național de vânzări Ciment (2002-2011).

”Voi continua în direcția dezvoltării business-ului nostru din România și Moldova, adaptându-ne constant la provocările pieței materialelor de construcții, aflate în continuă transformare. În acest fel, vom putea răspunde în continuare nevoilor clienților noștri, oferind soluții performante și integrate”, a declarat Bogdan Dobre, noul CEO al Holcim România & market head Moldova.

Anterior experienței sale profesionale, Bogdan Dobre a absolvit Universitatea Politehnica București, Facultatea de Tehnologie Chimică Organică și deține un EMBA în cadrul Tiffin University, SUA.

Holcim România activează de peste 20 de ani în sectorul materialelor de construcții din România. Compania deține 2 fabrici de ciment în Câmpulung și Aleșd, o stație de măcinare, 18 stații ecologice de betoane, 3 stații de agregate, 2 stații de lianți speciali și 3 terminale de ciment în București, Turda și Roman. Holcim are aproximativ 800 angajați în România.

Holcim România este membră a grupului LafargeHolcim, care s-a născut în urma fuziunii dintre Lafarge și Holcim în 2015.

Grupul de companii sub umbrela Holcim România la nivel local include Somaco Grup Prefabricate (elemente prefabricate și BCA), Geocycle România (pre-tratarea deșeurilor) și StartCasa (amenajări interioare).

viewscnt
Afla mai multe despre
holcim românia
bogdan dobre