Hromatka Group a construit primul depozit în România

Hromatka Group a construit primul depozit în România
scris 12 mar 2021

Aectra Plastics anunță lansarea celui mai mare depozit de polimeri tehnici din România, primul depozit construit în România de grupul-mamă, Hromatka Group.

Aectra Plastics activează în industria petrochimică de peste două decenii, iar de 5 ani este și parte din Hromatka Group. Grupul are 23 de depozite, 3 laboratoare proprii în Europa și circa 10.000 de clienți în 16 țări, printre care: România, Austria, Slovacia, Cehia, Elveția, Spania și Portugalia.

Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2 CITEȘTE ȘI Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2

Hromatka Group și-a consolidat poziția în regiune prin investiții de peste 9,5 milioane euro în România.

Cea mai recentă investiție este proaspăt lansatul depozit din București, cu servisare premium, o suprafață de peste 3.000 de metri pătrați și o capacitate de stocare de peste 2.000 de paleți. Depozitul propriu vine în completarea celor trei depozite închiriate de la terțe părți, astfel încât rețeaua de depozite AECTRA Plastics deservește în acest moment întreaga țară și are o capacitate de stocare de peste 10.000 de paleți.

EXCLUSIV Fostul partener de afaceri al Cameliei Șucu reia avizarea proiectului imobiliar pe care l-a început în Rahova alături de antreprenoare. Pregătește demolarea complexului Lira CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Fostul partener de afaceri al Cameliei Șucu reia avizarea proiectului imobiliar pe care l-a început în Rahova alături de antreprenoare. Pregătește demolarea complexului Lira

Planurile de expansiune prevăd un nou depozit, pe un teren de 2 hectare în zona de nord a Timișoarei. 

Piața de ambalaje a înregistrat o scădere drastică în 2020, întrucât deservea industria alimentară și industria HoReCa. În contextul eliminării unor segmente de consum importante cum ar fi concertele și festivalurile, singura șansă de redresare pentru jucătorii din piața de ambalaje a fost reprofilarea către producția de flacoane pentru dezinfectanți sau sticle de alcool sanitar. Chiar și așa, piața de ambalaje a scăzut cu 50% din cauza pandemiei.

Scăderi s-au înregistrat și în ceea ce privește industria automotive, pentru care lunile aprilie-mai din 2020 au fost critice, cu o scădere a producției de 25-40%. Chiar dacă spre finalul anului lucrurile s-au redresat parțial, per total industria auto a încheiat 2020 cu o scădere de 15%. Driverul industriei de mase plastice în ultimul an și piața care continuă să ofere semne optimiste și pentru 2021 este piața de construcții.

viewscnt
Afla mai multe despre
aectra plastics
hromatka group