Investiție de 3 mil. euro într-un complex de vile în Corbeanca

Investiție de 3 mil. euro într-un complex de vile în Corbeanca
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 mar 2016

Dezvoltatorul Atlantis România finalizează în această primăvară o investiție totală de 3 milioane euro în proiectul Omnis Residence din Corbeanca, un ansamblu de vile construit într-o zonă limitrofă Pădurii Buciumeanca. Investițiile în acest proiect au început din 2011, odată cu lucrările de infrastructură. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Complexul Omnis cuprinde în prezent 20 de vile cu grădini și o infrastructură care include drumuri asfaltate, canalizare, gaze, electricitate.

În prezent, sunt disponibile trei tipuri de vile la vânzare, promovate de agentul exclusiv al proiectului, firma Camino, cu prețuri începând de la 116.900 euro, TVA inclus.

”Prin acest proiect ne adresăm familiilor în cautarea unui cămin spațios, și a unui stil de viață diferit, în mijlocul naturii, la aer curat, într-o zonă rezidențială liniștită”, spune Despina Ponomarenco, fondator Camino.

Dezvoltatorul plănuiește să continue investițiile în proiect și să ajungă la un total de 50 de vile finalizate. Se pot construi la cerere, trei tipuri de vile, cu prețuri începând de la 95.000 euro, TVA inclus.

Cererea pentru vile în zona Corbeanca a crescut, pe măsură ce zonele mai apropiate de București - Băneasa și Pipera - s-au aglomerat foarte mult. Conexiunea bună cu Capitala, în special cu hub-ul de birouri din Nord, atrage clientela care lucrează în această zonă și caută mai mult spațiu și nivel redus de poluare pentru o reședință, potrivit sursei citate.

Atlantis România face parte din grupul elvețian New Real Estate Holding, care dezvoltă  proiecte rezidențiale și industriale în Rusia, Bulgaria, Elveția, Israel și SUA, având o experiență internațională de peste 25 de ani. În România, Atlantis este prezent din 2006, investițiile totale depășind 15 milioane euro. Dezvoltatorul are în portofoliu un alt proiect rezidențial în Domnești și terenuri pentru proiecte viitoare rezidențiale și industriale în zone ca Snagov, Moara Vlăsiei, Periș, Frumușani, Balotești, Puchenii Mari- Prahova sau Izvoarele - Giurgiu.

viewscnt
Afla mai multe despre
locuinte
investitie
atlantis