Iulian Dascălu a dublat zona de restaurante din centrul comercial Palas Iași

Iulian Dascălu a dublat zona de restaurante din centrul comercial Palas Iași
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 mar 2016

Iulius Group, deținut de omul de afaceri Iulian Dascălu, a finalizat lucrările de extindere a zonei de restaurante a complexului comercial Palas Iași, ajungând, în prezent, la o capacitate dublă, de 1.500 de locuri. Extinderea a fost realizată ca răspuns la numărul în creștere al angajaților din clădirile de birouri ale ansamblului Palas și al clienților centrului comercial.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"La finalul săptămânii trecute s-au finalizat lucrările de extindere a food court-ului Palas Mall, în urma cărora au fost adăugate aproximativ 750 de locuri. În prezent, clienții celui mai mare food court din regiune au la dispoziție 1.500 de locuri în interior și alte 400 pe terasă, în sezonul cald. Cu o suprafață extinsă, food court-ul Palas Mall va beneficia și de noi locații, care vor completa oferta. În prezent, în food court sunt peste 20 de operatori, ale căror propuneri includ gastronomii cu specific chinezesc, japonez, italian, oriental, american sau românesc, preparate vegane, deserturi și băuturi fresh”, se arată într-un comunicat al Iulius.

Food court-ul Palas Mall este destinația preferată pentru servirea mesei de către angajații din clădirile de birouri clasa A United Business Center din ansamblu, în timpul săptămânii, iar în week-end atrage foarte mulți turiști veniți din toate zonele țării și din Republica Moldova. În medie, zilnic, peste 7.000 de persoane iau masa în food court, cărora li se adaugă cei care apelează la serviciile de tip „to go”.

Dascălu investește 220 milioane într-un proiect imobiliar în Timișoara, similar cu Palas Iași CITEȘTE ȘI Dascălu investește 220 milioane într-un proiect imobiliar în Timișoara, similar cu Palas Iași

Palas Iași este cel mai mare proiect imobiliar al grupului Iulius, care mai deține mall-uri în Timișoara, Suceava, Cluj-Napoca și încă un centru comercial în Iași, toate sub brandul Iulius Mall. De asemenea, grupul mai deține un proiect de birouri în Cluj-Napoca și are în dezvoltare un proiect similar cu Palas Iași la TImișoara, în jurul mall-ului pe care îl are în portofoliu în oraș.

viewscnt
Afla mai multe despre
iulius
palas iasi
extindere