JLL numește un nou Managing Director în România

JLL numește un nou Managing Director în România

Vlad Stanislav

Profit.ro
Profit.ro
scris 6 apr 2023

Compania de consultanță imobiliară JLL l-a numit pe Vlad Stanislav în funcția de Managing Director în România, în locul Silvianei Petre-Badea, care a ocupat această funcție în ultimii 7 ani.

Cu o experiență de 22 de ani în management, Vlad Stanislav s-a alăturat JLL în ianuarie 2022, în calitate de Managing Director al Tetris Design & Build. Anterior, a fost director al furnizorului de uși pentru mall-uri și birouri GEZE România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
INFOGRAFIC Prețurile apartamentelor continuă să crească în marile centre regionale în opoziție cu evoluția din orașele mici și medii. Singurele două orașe mari unde mai găsiți case ieftine CITEȘTE ȘI INFOGRAFIC Prețurile apartamentelor continuă să crească în marile centre regionale în opoziție cu evoluția din orașele mici și medii. Singurele două orașe mari unde mai găsiți case ieftine

JLL este o companie cu venituri anuale de 19,4 miliarde de dolari, operațiuni în peste 80 de țări și o forță de muncă globală de peste 102.000 de angajați la 30 septembrie 2022. 

viewscnt
Afla mai multe despre
jll
vlad stanislav