La Târgu Jiu se vor investi 20 de milioane de euro într-un nou stadion

La Târgu Jiu se vor investi 20 de milioane de euro într-un nou stadion
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 iul 2015
Compania Naționlă de Investiții a alocat 20 de milioane de euro pentru construcția unui nou stadion la Târgu Jiu. Proiectul actual a suferit unele modificări față de cel prezentat în toamna lui 2014. Noua arenă are în plus peluze, ceea ce va crește capacitatea peste cea actuală, care este de 14.000 locuri. Complexul sportiv va avea și o parcare de 400 de locuri.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
"Proiectul noului Stadion Municipal din Târgu Jiu a suferit o serie de modificări față de planurile prezentate inițial, în studiul de fezabilitate, la începutul acestui an. Proiectanții noului stadion, firma Dico și Tigănaș, au adus o serie de îmbunătățiri proiectului inițial, cele mai importante fiind glisarea corpurilor administrative și a noului hotel la actualul Hotel Sport.
 
Acestea figurau în vechiul proiect în zona actualelor peluze, stadionul neavând atunci peluze în proiect. Acum, prin glisarea celor două corpuri administrative în stânga și dreapta Hotel Sport, stadionul va dispune și de peluzele pentru galerii”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial de către cei de la Pandurii.
 
Echipa Pandurii Târgu Jiu va juca meciurile de pe teren propriu din sezonul 2015-2016 la Drobeta Turnu Severin. 
 
viewscnt
Afla mai multe despre
stadion targu jiu
pandurii targu jiu