London Partners începe investițiile în România, cu 26 milioane euro pentru un ansamblu rezidențial în centrul Capitalei

London Partners începe investițiile în România, cu 26 milioane euro pentru un ansamblu rezidențial în centrul Capitalei
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 nov 2017

Dezvoltatorul imobiliar London Partners construiește în centrul Capitalei un ansamblu imobiliar, denumit SoHo Unirii, pentru care va cheltui 26 milioane de euro, termenul de finalizare fiind prevăzut în primul trimestru al anului 2019. Aceasta este prima investiție a dezvoltatorului pe piața românească.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ansamblul imobiliar va avea 236 de apartamente.

"Piața românească imobiliară ne-a atras atenția încă de acum câțiva ani, iar în urma prospectărilor noastre atente am decis să investim în piața locală. Acesta este un moment oportun pentru a construi noi locuințe în București, mai ales într-o zonă ultra-centrală", a declarat Richard McLaughlin-Duane, Directorul General al London Partners România.

STUDIU Românii sunt nemulțumiți de șoferii de taxi, dar nu vor tarife mai mari. Problemele reclamate de clienți CITEȘTE ȘI STUDIU Românii sunt nemulțumiți de șoferii de taxi, dar nu vor tarife mai mari. Problemele reclamate de clienți

La prima investiție pe piața românească, dezvoltatorul imobiliar London Partners mai are în plan și alte dezvoltări, iar următorul proiect rezidențial va fi început anul viitor.

Proiectul este construit de Ayka Construction, iar vânzările sunt realizate de The Concept Group. 

London Partners este o companie de dezvoltare imobiliară, care face parte dintr-un grup internațional, cu investiții în mai multe sectoare de piață de peste un miliard de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
london partners
soho unirii