Medcity a cumpărat o clădire în Timișoara de la Folli Follie Group

Medcity a cumpărat o clădire în Timișoara de la Folli Follie Group
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 mai 2023

Medcity, dezvoltator de clădirii adresate domeniului medical din sud-estul Europei, a cumpărat o clădire de peste 1.000 de metri pătrați în Timișoara de la grupul grec Folli Follie, care controlează în România compania FF Group, unul dintre cei mai importanți distribuitori și retaileri naționali de articole de sport și fashion

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Astfel, Medcity își face intrarea în orașul din Vestul țării, extinzându-și portofoliul de clădiri sub conceptul The Medical Mall, destinate exclusiv operatorilor de servicii medicale și activităților conexe.

Prețurile la apartamente încep să scadă în unele orașe CITEȘTE ȘI Prețurile la apartamente încep să scadă în unele orașe

Situată în Bulevardul Corneliu Coposu din Timișoara, clădirea cumpărată de Medcity urmează să fie transformată într-un imobil adresat exclusiv activităților domeniului sănătății.

În prezent, Medcity deține și administrează un portofoliu de 10 clădiri în România, cu o suprafață închiriabilă totală de peste 17.000 de metri pătrați, din care peste 97% este deja închiriată de Regina Maria, Synevo, Catena, Diaverum, Medima Health, Emerald, Mediplus și Laurus Medical, Aqua Clinic, Alpha Clinic, DigestMed.

Mall-urile medicale dezvoltate de către Medcity în România au presupus până acum investiții de peste 27 de milioane de euro, planurile companiei pentru următorii doi ani vizând extinderea sau dezvoltarea de noi proiecte, atât în orașele existente, cât și altele noi, precum Cluj,  Brașov, Constanța, Oradea, Sibiu.

Medcity este membră a grupului de Companii Sofmedica, prezentă în Europa din 1994, în România, Grecia, Ungaria, Bulgaria și Cipru.

Unul dintre cei mai mari jucători din retailul de modă și echipamente sportive, FF Group administrează în România magazine sub brandurile Collective, Scotch & Soda, Sport Loft, dar și platformele online collectiveonline.com si sport-loft.com, având și un depozit propriu.

viewscnt
Afla mai multe despre
medcity
folli follie group