O companie municipală vrea să cheltuiască 3 milioane lei pentru un parapet de siguranță

O companie municipală vrea să cheltuiască 3 milioane lei pentru un parapet de siguranță
scris 29 sep 2019

Compania Municipală Strazi, Poduri și Pasaje București (CMSPPB) a lansat o licitație de 3 milioane lei (cca 630.000 euro) pentru execuția un parapet de siguranță pentru pasajul denivelat suprateran de la Podul Grant din București, potrivit unui anunț publicat pe platforma SICAP, scrie News.ro.

CMSPPB a fost inființată în anul 2017, ca parte a Holding-ului Municipal București, aflat sub autoritatea Consiliului General al Municipiului București.

Licitația vizează achiziția de ”lucrări de realizare desene de execuție, procurare, transport și montaj a unui parapet de siguranță cu grad de protecție tip H4B W2, inclusiv a plaselor protecție peste zona electrificată, pentru întreg pasajul denivelat suprateran Pod Grant”.

Tipul procedurii este procedură simplificată, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 28 octombrie.

Consiliul General al Municipiului București a decis, la finalul lunii august, să reînființeze cele 20 de companii municipale aflate în subordinea Primăriei Capitalei, printre care și CMSPPB, desființate prin decizii definitive ale instanței.

viewscnt
Afla mai multe despre
companii municipale
gabriela firea
primaria capitalei
cgmb
hotarari infiintare companii municipale ilegale