Operatorul logistic Rara Invest extinde capacitatea depozitului din Sibiu cu un împrumut de la OTP Bank

Operatorul logistic Rara Invest extinde capacitatea depozitului din Sibiu cu un împrumut de la OTP Bank
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 nov 2020

Compania Rara Invest SRL a accesat un împrumut de de 8,9 milioane lei de la OTP Bank pentru extinderea spațiilor de depozitare pe care le operează în parcul industrial Șura Mică din Sibiu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noul centru logistic, aflat în construcție, se va adăuga celui existent și va fi format din patru unități de depozitare, cu o suprafață cumulată de 15.000 mp, o capacitate de 20.000 paleți și 23 rampe pentru încărcarea și descărcarea autocamioanelor. 

Doi antreprenori lansează un startup digital & tech pe piața imobiliară, investiție de peste 300.000 euro CITEȘTE ȘI Doi antreprenori lansează un startup digital & tech pe piața imobiliară, investiție de peste 300.000 euro

Compania, activă în domeniul depozitării și distribuției, operează în prezent trei depozite localizate în parcurile Șura Mică și zona industrială Vest din Sibiu, cu o suprafață totală de depozitare de 8.850 mp și o capacitate de 10.000 de paleți. Rara Logistic deține și o flotă proprie de 5 autocamioane. 

viewscnt
Afla mai multe despre
rara invest
depozit
sibiu