ULTIMA ORĂ Dacia a anunțat prețurile pentru noile Sandero, Logan și Sandero Stepway, în România

ULTIMA ORĂ Dacia a anunțat prețurile pentru noile Sandero, Logan și Sandero Stepway, în România
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 4 nov 2020

Dacia a anunțat prețurile noilor modele Sandero, Logan și Sandero Stepway pe piața din România. Acestea sunt cu puțin mai mari decât cele ale generației anterioare, în special din cauza noilor echipamente și tehnologii introduse de constructor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate
CITEȘTE ȘI Avantaj Client 8.087 euro TVA inclus pentru Sprinter 314 CDI Furgon, 11 mc, cu tracțiune față. Îndreaptă-te spre reușită!

Dacia Sandero generația treia va costa începând de la 8.600 euro, cu peste 700 de euro mai mult decât Sandero 2. Mașina va fi mai ieftină cu 90 de euro față de modelul similar din Franța, însă nu se știe încă dacă echipamentele sunt similare. Dacia Logan va avea un preț de 8.400 de euro, în echiparea cea mai accesibilă. În același timp, versiunea Sandero Stepway, care este în acest moment mult mai bine diferențiată față de hatchback-ul standard, va costa începând de la 12.050 de euro.

FOTO Oportunitate de investiție: OMV Petrom SA scoate la vânzare mai multe proprietăți de interes în București și în țară CITEȘTE ȘI FOTO Oportunitate de investiție: OMV Petrom SA scoate la vânzare mai multe proprietăți de interes în București și în țară

În foarte scurt timp va fi disponibil configuratorul pe care clienții își vor putea configura propria mașină. Dacia a anunțat că, în săptămânile următoare, noile modele Logan, Sandero și Sandero Stepway vor putea fi comandate în rețeaua de agenți autorizați Dacia din întreaga țară.

Logan și Sandero sunt disponibile cu trei motorizări, din care două pe benzină (cu puteri de 65 CP, respectiv 90 CP) și o motorizare mixtă benzină-GPL, de 100 CP, sub denumirea comercială ECO-G. Ambele modele dispun de trei nivele de echipare (Access, Essential și Comfort), oferind astfel un răspuns adecvat pentru așteptările și necesitățile unor categorii largi de clienți atât particulari cât și persoane juridice.

Pentru Logan, prețurile variază între 8.400 de Euro (TVA inclus) pentru versiunea Access, cu motorul  SCe de 65 CP și 12.950 de Euro (TVA inclus) pentru versiunea Comfort echipată cu motorul TCe 90 CVT.

VW Group, pregătit pentru posibile amenzi din cauza depășirii țintelor de emisii, dar face eforturi să livreze cât mai multe mașini electrice CITEȘTE ȘI VW Group, pregătit pentru posibile amenzi din cauza depășirii țintelor de emisii, dar face eforturi să livreze cât mai multe mașini electrice

În cazul Sandero, versiunea Access, echipată cu același motor SCe de 65 CP, este disponibilă la prețul de 8.600 de Euro, în timp ce versiunea Comfort cu motorul TCe 90 CVT afișează un preț identic cu cel al versiunii echivalente a modelului Logan (12.950 de Euro, cu tot cu TVA).

În ceea ce privește modelul Sandero Stepway, acesta este propus în două versiuni de echipare (Essential și Comfort), cu motoarele TCe de 90 CP și ECO-G de 100 CP. Prețurile variază între 12.050 de Euro (TVA inclus) pentru versiunea Essential cu motorul TCe de 90 CP și 14.050 de Euro (TVA inclus) pentru versiunea Comfort, cu motorul TCe 90 CVT.

Toate modelele beneficiază de garanția de 3 ani sau 100.000 km.

Primele livrări sunt programate în cursul lunii decembrie 2020.

viewscnt
Afla mai multe despre
pret noul sandero
pret noul logan
pret noul sandero stepway