Portalul imobiliar Wizmo vrea să ofere agențiilor și dezvoltatorilor imobiliari opțiunea de gestionare în comun a activelor

Portalul imobiliar Wizmo vrea să ofere agențiilor și dezvoltatorilor imobiliari opțiunea de gestionare în comun a activelor

Maarten Deboo, CEO Wizmo

scris 24 iun 2019

Platforma imobiliară Wizmo.ro, dedicată sectorului rezidențial și celui de business, avansează, începând cu luna iulie, un parteneriat financiar pentru asociați -  agenții sau dezvoltatori imobiliari - prin care aceștia să gestioneze până la 49% din activele companiei. 

Până în prezent, platforma specializată în listarea de anunțuri imobiliare a cumulat finanțări de peste 1 milion de euro de la un grup de investitori belgieni și români, specializați în e-Commerce și dezvoltare IT.

FOTO Hotelul Hefaistos din Covasna, scos în urmă cu doi ani la vânzare, este reofertat pe piață cu același preț CITEȘTE ȘI FOTO Hotelul Hefaistos din Covasna, scos în urmă cu doi ani la vânzare, este reofertat pe piață cu același preț

Parteneriatul gândit acum ar presupune, printre altele, colaborare în ceea ce privește construirea traficului, dezvoltarea instrumentelor, schimbul de know-how, dar și posibilitatea de a deține o parte dintr-o platformă.

„Pentru a demara această acțiune am analizat atent potențialul pieței de real-estate și am observat că acesta este în creștere în marile orașe ale țării, în special pe segmentele rezidențial și office. În contextul în care numărul companiilor de pe piața imobiliară crește de la an la an, dar numărul de poziții din motoarele de căutare rămâne același, vedem acest parteneriat ca pe o necesitate. Am luat decizia de a ne deschide porțile pentru asociați deoarece este un pas natural în evoluția companiei noastre. Vrem ca Wizmo.ro să devină prima platformă imobiliară gestionată de agenții și dezvoltatori imobiliari. Considerăm că împreună putem duce misiunea companiei noastre la un nou nivel”, spune Maarten Deboo, CEO Wizmo.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
wizmo.ro
agentii imobiliare