Exproprieri preconizate pentru lucrări la șoseaua Berceni

Exproprieri preconizate pentru lucrări la șoseaua Berceni
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 iun 2019

Consilerii municipali bucureșteni ar urma să aprobe săptămâna viitoare demararea exproprierilor în vederea lărgirii șoselei Berceni, cu despăgubiri în valoare de 5,87 milioane lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Consiliul General al Municipiului București ar putea aproba în ședința din 26 iunie declanșarea procedurilor de expropriere pentru imobilele de pe amplasamentul lucrării privind supralărgirea unor tronsoane din șoseaua Berceni. "Se aprobă declanșarea procedurilor de expropriere pentru imobilele proprietate privată situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică 'Supralărgire Șos Berceni tronsoanele II-III, strada Ion Iriceanu și stația de metrou IMGB (tronson II), stația de metrou IMGB și linia de centură (tronson III)'. (...) Se aprobă ca justă despăgubire pentru suprafețele de teren și construcțiile expropriate (...) suma în valoare totală de 5.870.614,74 lei, reprezentând suma globală estimată a despăgubirilor compusă din valorile individuale aferente despăgubirilor estimate", prevede proiectul de hotărâre, semnalat de Agerpres.

Potrivit documentului, sumele urmează a fi asigurate din fondurile proprii ale Primăriei sectorului 4 și vor fi virate de către aceasta în termen de 90 de zile de la data intrării în vigoare a hotărârii CGMB într-un cont bancar deschis pe numele expropriatorului, la dispoziția proprietarilor de imobile, în vederea acordării despăgubirilor.

În expunerea de motive a proiectului se amintește de hotărârea Consiliul local sector 4 din 10 iunie privind solicitarea către CGMB de emitere a unei hotărâri pentru aprobarea declanșării procedurilor de expropriere.

viewscnt
Afla mai multe despre
bucuresti