Proprietarii Vitan Center cumpără un teren la Piata 1 Mai, unde vor dezvolta 50 de locuințe

Proprietarii Vitan Center cumpără un teren la Piata 1 Mai, unde vor dezvolta 50 de locuințe
scris 21 apr 2016

Proprietarii Vitan Center (Piața Vitan), oamenii de afaceri Vasile și Cristian Gagiu, au cumpărat un teren de aproape 1.000 metri pătrați în zona Pieței 1 Mai, pe strada Alexandru Câmpeanu, unde vor dezvolta 50 de locuințe. Tranzacția a fost intermediată și anunțată de compania de consultanță imobiliară Crosspoint Real Estate.

Proiectul rezidențial va fi demarat în perioada imediat următoare, urmând să fie finalizat în 2017.

Potrivit Crosspoint Real Estate, noii proprietari dezvoltă noul proiect rezidențial, având în vedere cererea în continuă creștere pentru apartamente noi în zonă și oferta limitată pe acest segment.

Noul proiect rezidențial va fi reprezentat exclusiv la vânzare de Crosspoint Real Estate.

“Zonele centrale sunt foarte dezirabile de către un anumit segment de public, iar atât oferta de terenuri pretabile pentru construcții rezidențiale, cât și oferta de apartamente noi sunt relativ limitate. Deși în ultima perioadă au apărut dezvoltări noi în centrul Bucureștiului, nu toate au corelat specificul construcției cu profilul publicului cumpărător, cu obiceiurile sale de consum, stilul de viață și bugetul acestuia. De aceea, în acest moment, în centru există proiecte foarte bine absorbite de piață și proiecte care în continuare nu reușesc să atragă cumpărători”, a declarat Mihai Dumitrescu, managing partner Crosspoint Real Estate.

Studiu: Peste 14.000 de locuințe sunt în construcție în București, cu un sfert mai multe decât anul trecut CITEȘTE ȘI Studiu: Peste 14.000 de locuințe sunt în construcție în București, cu un sfert mai multe decât anul trecut

Crosspoint Real Estate va oferi servicii integrate de consultanță privind viitoarea dezvoltare -  proiect, planificare, desfășurare unități, marketing și poziționare pe piață, strategie de preț și ofertare, servicii de vânzare în regim de agent exclusiv. 

Crosspoint are o experiență de 10 ani pe piața imobiliară.

viewscnt
Afla mai multe despre
vitan center
proprietari
investiții
rezidențial