Radu Dimofte a adus 1,5 mil. euro la capitalul Wellkept Imobiliare, prin care dezvoltă locuințe și birouri

Radu Dimofte a adus 1,5 mil. euro la capitalul Wellkept Imobiliare, prin care dezvoltă locuințe și birouri
scris 8 sep 2015

Omul de afaceri Radu Dimofte a majorat cu 6,6 milioane de lei (1,5 milioane de euro) capitalul firmei Wellkept Imobiliare, prin care a investit într-o clădire de birouri în Piața Universității.

În urma operațiunii, capitalul firmei a fost majorat de la 73,3 milioane de lei (16,6 milioane de euro) la aproape 80 de milioane de lei (18 milioane de euro), potrivit datelor din Monitorul Oficial.

Wellkept Imobiliare este deținută de Dimofte direct și indirect, prin firma Tatika Investments Limited Cipru.

Firma Wellkept Imobiliare a finalizat construcția unei clădiri de birouri de cinci etaje situată pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din centrul Bucureștiului, vizavi de Sala Dalles, investiție de 2,5 milioane de euro.

Wellkept Imobiliare desfășoară activități de dezvoltare imobiliară și de management în domeniul imobiliar, având în portofoliu proiecte în București, Constanța și Brașov.

Firma și-a reevaluat în 2013 o serie de active imobiliare, în mare majoritate apartamente și terenuri în zone centrale din București, la peste 40 milioane de lei (9 milioane de euro). Pe o parte din aceste terenuri, firma a dezvoltat sau dezvoltă proiecte rezidențiale, cum este cazul unora din Bulevardul Primăverii, Jean Monet și Știrbei Vodă.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
dimofte
tatika
wellkept
capital