Zona Tractorul din Brașov atrage noi investiții imobiliare: 10 mil.euro în 390 de apartamente

Zona Tractorul din Brașov atrage noi investiții imobiliare: 10 mil.euro în 390 de apartamente
Cristina Cuncea
Cristina Cuncea
scris 3 sep 2015

Un grup de investitori israelieni și un om de afaceri român vor investi 10 milioane de euro într-un complex de 390 de apartamente în Brașov.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”În urma bunei colaborări din cadrul primei faze de construcție a  ansamblului rezidențial Casa Nobel, s-a creat un parteneriat ferm pentru dezvoltarea și finalizarea celei de-a doua faze a proiectului - Grandis Residence. Astfel, noii dezvoltatori sunt Insigra (firmă deținută de omul de afaceri Ion Hușca din Brașov, n.r.) și  B&H Apartments (care are ca asociați mai mulți oameni de afaceri israelieni, n.r.), iar ei vor continua dezvoltarea cartierului Casa Nobel, sub denumirea Grandis Residence by Casa Nobel”, se arată într-un comunicat al dezvoltatorilor.

Complexul rezidențial este estimat la o valoare investițională de aproximativ 10 milioane de euro și va  cuprinde în total 390 apartamente dispuse în 10 clădiri cu un regim de înălțime de P+4, fiind compuse din studiouri, apartamente cu 2 și 3 camere.

Un număr de 8 clădiri aparțin dezvoltatorului imobiliar Insigra, iar 2 imobile aparțin firmeie B&H Apartments.

Ansamblul va beneficia, de asemenea, de spații verzi, parcări, locuri de joacă, un spațiu comercial, o cafenea, precum și spații de birouri.

Grandis Residence este dezvoltat în partea de nord a Brașovului, în cartierul Tractorul, una dintre cele mai active zone de pe piața imobiliară a orașului în ultimii ani. Ansamblul rezidențial este amplasat în apropierea centrului comercial Coresi, deținut de compania franceză Immochan, care vrea să dezvolte de asemenea locuințe în zonă.

În prezent, primele 3 clădiri ale complexului sunt în construcție, iar termenul de finalizare al acestora este prevăzut pentru primavara-vara anului viitor, respectiv în aprilie-august 2016. Următoarele clădiri vor fi predate începând cu luna octombrie 2016. Finalizarea tuturor celor 10 imobile este estimată la sfârșitul anului 2017.

Prețurile de vânzare a apartamentelor pornesc de la 29.500 euro pentru un studio (40,7 metri pătrați utili) cu tva inclus, de la 35.500 euro pentru apartamentele cu 2 camere ( 48,4 mp utili) și de la 47.500 euro pentru apartamentele cu 3 camere (64,6 mp utili). Prețurile nu include TVA.

Investitorii au mai dezvoltat 205 apartamente în Brașov în complexul Grandis Residence.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
locuinte
investitie
brasov
tractorul