Retailerul român PPT și-a mutat birourile în clădirea City Offices și se pregătește pentru intrarea pe 6 piețe externe

Retailerul român PPT și-a mutat birourile în clădirea City Offices și se pregătește pentru intrarea pe 6 piețe externe
scris 14 nov 2017

Retailerul român de îmbrăcăminte și încălțăminte PPT - Prețuri Pentru Tine, companie înființată în 2006, s-a mutat in clădirea de birouri City Offices din București, parte din portofoliul Globalworth, unde a închiriat un spațiu de 1.700 metri pătrați.

Clădirea City Offices este situată la intersecția dintre Șoseaua Olteniței și Șoseaua Giurgiului și a fost inițial proiectată pentru a fi centru comercial, ulterior fiind transformată pentru a include spații de birouri și comerciale, în urma unui amplu process de renovare, finalizat la sfârșitul anului 2014. Astăzi, clădirea este ocupată în proporție de peste 70% de chiriași precum Vodafone, RCS-RDS sau G2Travel.

Procesul de selecție și închiriere a noului spațiu închiriat de PPT a fost coordonat de compania de consultanță imobiliară Griffes.

 Amazon, Go-pro și Systematic au crescut cererea pe piața de birouri din București CITEȘTE ȘI Amazon, Go-pro și Systematic au crescut cererea pe piața de birouri din București

PPT Prețuri Pentru Tine este cel mai mare retailer românesc de îmbrăcăminte și încălțăminte, înființat în 2006 de patru antreprenori români. Cu peste 1.100 de angajați la nivel de grup și având cea mai extinsă rețea de magazine de profil din țară, compania este în plină expansiune regională și locală.

Retailerul va ajunge la finalul acestui an la 187 de magazine în România, Republica Moldova și Bulgaria și se pregătește pentru intrarea pe noi piețe începând cu a doua jumătate a anului 2018. Astfel, sunt vizate alte șase țări – Serbia, Bosnia & Herțegovina, Muntenegru, Albania, Ucraina și Georgia.

Griffes este o companie de consultanță imobiliară fondată în 2016 de Andreea Păun, în urma unei experiențe de peste 12 ani în domeniul imobiliar - segmentul de birouri și comunicare. 

Globalworth este o companie de investiții imobiliare care activează în Europa Centrală și de Est și care a devenit principalul investitor pe piața de clădiri de birouri din România. 

viewscnt
Afla mai multe despre
ppt
city offices