Scandinavian Design House lansează primul showroom virtual din România

Scandinavian Design House lansează primul showroom virtual din România
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 3 apr 2020

Scandinavian Design House, companie dedicată amenajărilor interioare în stil scandinav și distribuitor exclusiv VOX în România, lansează primul showroom virtual de mobilier din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Showroomul VOX România a fost deschis în luna februarie în nordul capitalei, în cadrul Swan Office and Technology Park, Șos. București-Nord nr. 15-25. Turul virtual al showroomului prezintă întreaga suprafață de 260 mp, unde sunt prezentate toate colecțiile producătorului polonez VOX: mobilier pentru living, dining, dormitor, camera copiilor, accesorii și decorațiuni, dar și finisaje: parchet, plinte și panouri decorative pentru placarea pereților.

“Având în vedere măsurile de izolare socială luate în această perioadă, noul showroom VOX vă așteaptă cu ușile deschise în mediul virtual. Veți descoperi o atmosferă serenă, un loc unde vă veți găsi inspirația și, nu în ultimul rând, un spatiu care vă va trezi imaginația. Petrecând tot timpul acasă în această perioadă, începem să realizăm cât de important este ca acasă să găsim acel confort care să ne ajute să ne simțim liberi să creăm, să interacționăm, să dansăm, să facem tot ceea ce ne place, alături de cei dragi nouă. Într-adevăr, libertatea începe de acasă. Sloganul Vox, “Freedom begins at home”, confirmă perfect această nevoie pe care fiecare dintre noi o resimte acum în mod acut”, a spus Diana Staicu, fondator al companiei Scandinavian Design House, distribuitor exclusiv VOX în România.

VOX se adresează în deosebi tinerilor, părinților cu copii mici sau adolescenți, celor care apreciază designul interior modern, celor care caută mereu soluții inteligente pentru interioarele lor, celor care adoră să petreacă timp acasă împreună cu familia, celor creativi, dornici să insufle această calitate și copiilor lor. VOX se adresează în egală măsură și arhitecților, designerilor de interior, constructorilor, dezvoltatorilor imobiliari și entuziaștilor de design interior, venindu-le în ajutor și prin platforma online VOX BOX, cu ajutorul căreia pot proiecta și vizualiza cu ușurință proiecte de design interior în care pot integra toate produsele VOX.

VOX CAPITAL GROUP este una dintre cele mai inovatoare companii poloneze din domeniul designului de interior, oferind de peste 30 de ani un portofoliu unic și complet de produse și soluții de interior adaptate nevoilor individuale ale utilizatorilor săi, cu un design inteligent și modern, cu atenție la detalii, calitate și funcționalitate. Pentru dezvoltarea noilor soluții inteligente, VOX CAPITAL GROUP colaborează cu centre universitare și organizații non-profit din domeniul educației: School of Form, SWPS Univeristy, Concordia Design, Vox Artis, Colegiul DaVinci și multe altele, implicând în procesul de design echipe mixte de creație formate din designeri de produs de top, dar și cercetători, psihologi, sociologi și etnografi. Abordarea originală „Design Thinking” deosebește VOX de ceilalți producători de mobilă ca inovator de top și permite construirea mobilierului în linie cu nevoile lumii moderne. Printre exemplele principale putem enumera colecțiile de mobilier Young Users și 4YOU, pereții decorativi Kerradeco și plintele Espumo, produse recunoscute și premiate pe plan internațional cu numeroase premii prestigioase de design interior și de produs.

VOX este prezent pe piața din România sub umbrela companiei Scandinavian Design House - Intelligent Urban Design, cu o experiență în domeniul retailului de mobilier și decorațiuni de peste 15 ani. Din portofoliul Scandinavian Design House fac parte binecunoscutele showroomuri BoConcept și Fleximo – mobilier si accesorii pentru copii. Scandinavian Design House pune mare accent, pe lângă atenția cu care își alege partenerii, pe înalta calitate a serviciilor pe care le oferă clienților săi, fie că vorbim despre consultanță în amenajarea spațiului interior, oferită chiar și în spațiu virtual, fie că vorbim de serviciile de livrare și montaj.

viewscnt
Afla mai multe despre
scandinavian design house
amenajari interioare
vox