Sectorul construcțiilor a scăzut în martie cu 11,9%. Construcția de locuințe, cea mai mare scădere

Sectorul construcțiilor a scăzut în martie cu 11,9%. Construcția de locuințe, cea mai mare scădere
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 mai 2018

Lucrările de construcții au înregistrat în martie o scădere de 11,9%, pe serie brută, față de aceeași lună a anului trecut, în principal din cauza scăderilor înregistrate pe zona clădirilor rezidențiale, potrivit datelor publicate luni de Institutul Național de Statistică (INS).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

În februarie, față de aceeași lună a anului trecut, lucrările de construcții au înregistrat o creștere de 10,7%, scrie News.ro.

În martie, față de aceeași lună a anului trecut, pe obiecte de construcții, volumul lucrărilor de construcții a scăzut la clădirile rezidențiale cu 23,9% și la construcțiile inginerești cu 14,9%. Clădirile nerezidențiale au crescut cu 3,5%.

Logodnicul Elenei Udrea, intrat recent pe piața imobiliară, propune, printr-un deputat, o lege care să interzică dubla comisionare în tranzacții CITEȘTE ȘI Logodnicul Elenei Udrea, intrat recent pe piața imobiliară, propune, printr-un deputat, o lege care să interzică dubla comisionare în tranzacții

Pe elemente de structură s-au înregistrat scăderi la lucrările de reparații capitale cu 24,8% și la lucrările de construcții noi cu 14,5%. Lucrările de întreținere și reparații curente au crescut cu 5,8%.

În primele trei luni, volumul lucrărilor de construcții ca serie brută, a scăzut pe total, cu 2,1%, față de intervalul ianuarie-martie 2017.

În 2017, volumul lucrărilor de construcții a scăzut pe total ca serie brută cu 5,4%.

viewscnt
Afla mai multe despre
constructii
ins