SLS Cargo închiriază 15.500 metri pătrați spații de depozitare în P3 Bucharest A1

SLS Cargo închiriază 15.500 metri pătrați spații de depozitare în P3 Bucharest A1
scris 23 sep 2020

SLS Cargo, companie de transport și logistică unde Fan Courier a preluat pachetul majoritar de acțiuni,, a închiriat 15.500 metri pătrați de spații de depozitare în P3 Bucharest A1, amplasat la aproximativ 13 kilometri vest de centrul Bucureștiului.

Noua locație consolidează sub același acoperiș operațiunile logistice ale SLS Cargo din jurul Bucureștiului.

EXCLUSIV Liviu Tudor a dezvoltat un standard pentru clădiri pe timp de pandemie, pe care vrea să îl internaționalizeze. A contribuit și Adrian Streinu-Cercel CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Liviu Tudor a dezvoltat un standard pentru clădiri pe timp de pandemie, pe care vrea să îl internaționalizeze. A contribuit și Adrian Streinu-Cercel

 Compania SLS Cargo a fost asistată de către JLL în procesul de închiriere.

În luna mai, acționarii FAN Courier, cel mai mare jucător pe piața locală de curierat, au alocat 4,66 milioane de lei pentru a participa la majorarea capitalului social al companiei SLS Cargo, companie fondată în anul 2014 de omul de afaceri Mihai Stoica și cu activități pe segmentul transporturi integrate și logistică. În urma acestei infuzii, acționarii FAN Courier - Felix Pătrășcanu, Neculai Mihai și Adrian Mihai - dețin fiecare 20% din acțiunile SLS Cargo,restul titlurilor revenind SLS Cargo Online, firmă controlată de Mihai Stoica - 75% și Carmen Ioana Morărescu - 25%.

Compania de servicii logistice SLS Cargo a început operațiunile în 2014 prin deschiderea primului său birou operațional în București. În 2015, activitatea companiei s-a dezvoltat prin deschiderea a două noi locații în Rădăuți și Constanța, urmată în 2016 de inaugurarea primului depozit SLS Cargo din București.

Odată cu formarea unei noi echipe, 2017 a însemnat și deschiderea primului terminal feroviar din București operat exclusiv de SLS Cargo. În 2018, compania și-a deschis primele birouri în Bulgaria și Italia. Anul trecut, SLS Cargo și-a consolidat poziția de jucător pe piața serviciilor de transport și logistică, operând 25.000 mp de spațiu de depozitare în 4 locații din Mogoșoaia, Bâcu, Buftea și Cluj. 

viewscnt
Afla mai multe despre
sls cargo
p3