SVN International Corp deschide un birou de consultanță imobiliară în România

SVN International Corp deschide un birou de consultanță imobiliară în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 apr 2019

SVN International Corp, brand imobiliar din Statele Unite ale Americii, a deschis un birou de consultanță în România.  

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Activitatea SVN România va fi coordonată de către Andrei Sârbu (CEO) și Ionuț Nicolescu (Partner).

EXCLUSIV Proprietarul Divertiland începe să construiască parcuri logistice CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Proprietarul Divertiland începe să construiască parcuri logistice

Compania va activa pe toate segmentele pieței imobiliare, de la comercial (birouri, retail, logistic, hotelier, terenuri și investment), la rezidențial – proiecte noi, brokeraj de credite, property management și evaluări, urmând să opereze și un birou regional în Cluj – Napoca.

SVN a fost implicat până astăzi în proiecte rezidențiale ca Aviației Park (Forte Partners), Baba Novac Residence (SIF Moldova), Belvedere Residences (Băneasa Developments), Cosmopolis (Opus Land), Parcului20 (Cordia) sau Soho Unirii (London Partners). 

Divizia de property management din cadrul SVN România administrează aproximativ 550.000 de metri pătrați de spații de birouri și peste 1.000 de spații comerciale, printre cei mai importanți clienți ai companiei numărându-se Telekom, Banca Comercială Română și UniCredit Bank.

Tranzacție: Lidl cumpără din nou teren de la cel mai mare dezvoltator de locuințe din afara Bucureștiului CITEȘTE ȘI Tranzacție: Lidl cumpără din nou teren de la cel mai mare dezvoltator de locuințe din afara Bucureștiului



SVN International Corp. are circa 200 de birouri în Australia, Caraibe, Coreea de Sud, Canada, Mexic, România, Rusia și Statele Unite ale Americii, în care activează peste 1.600 de  consultanți imobiliari și personal administrativ.

”România prezintă cel mai mare potențial din regiune. Spre exemplu, la nivel național sunt încheiate anual sute de tranzacții cu proprietăți mai scumpe de 0,5 milioane de euro, nu doar pe segmentul rezidențial. Iar printr-o comparație cu alte state din Europa Centrală și de Est putem observa că toate segmentele pieței imobiliare prezintă în continuare potențial semnificativ de dezvoltare”, spune Rafael Noriega, International Sales Director în cadrul SVN International Corp.

SVN, pe piață de  30 de ani, a fost implicată anul trecut în tranzacții cu o valoare cumulată de peste 12 miliarde de dolari la nivel global, 62% reprezentând vânzări, iar 32% fiind reprezentat de închirieri. Cele mai multe tranzacții de vânzare, 33%, au fost încheiate pe segmentul rezidențial nou, 20% pe segmentul spațiilor de birouri și 19% pe cel al spațiilor comerciale, restul fiind împărțit între segmentele industrial și terenuri. Din punct de vedere al închirierilor, segmentul de birouri a adus 48% din activitate, cel de retial 34% iar cel industrial 16%.

viewscnt
Afla mai multe despre
svn international corp
consultanta imobiliara