Tellus Invest intră pe piața imobiliară din București. "A fost punct ochit, punct lovit, nu am stat pe gânduri."

Tellus Invest intră pe piața imobiliară din București. "A fost punct ochit, punct lovit, nu am stat pe gânduri."
scris 29 iun 2020

Tellus Invest, dezvoltatorul proiectelor Grand Park Residence, Bonjour Residence și Junior Residence, toate în Cluj-Napoca, se extinde în Capitală cu cel mai nou proiect rezidențial din zona Iancu Nicolae, ce însumează 96 de apartamente și spații comerciale, împreună cu 176 de locuri de parcare.

Investiția totală în acest ansamblu se ridică la peste 15 milioane de euro, proiectul urmând să fie finalizat în toamna acestui an.

EXCLUSIV Jucători imobiliari spun că GTC, recent preluat de un fond al Băncii Centrale a Ungariei, se pregătește să iasă din România. Investitorul neagă CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Jucători imobiliari spun că GTC, recent preluat de un fond al Băncii Centrale a Ungariei, se pregătește să iasă din România. Investitorul neagă

"De mulți ani ne dorim să ne extindem în București și suntem foarte încântați că, iată, am realizat asta. Zona Iancu Nicolae din Pipera ne-a atras pentru că este verde și aerisită și din acest punct de vedere se aseamănă mult cu Cluj-Napoca. A fost punct ochit, punct lovit. Nu am stat pe gânduri. Acum ne uităm deja pentru noi oportunități de dezvoltare, pentru că Bucureștiul are un potențial imens pe termen lung indiferent de fluctuațiile pe termen scurt ale pieței", spune Ani Căpușan, CEO Tellus Invest.

Tellus Invest este printre cei mai mari dezvoltatori din Cluj-Napoca, construind și livrând până acum circa 3.000 de apartamente. 

viewscnt
Afla mai multe despre
tellus invest
apartamente
spatii comerciale