Vastint anunță deschiderea primelor clădiri de birouri din ansamblul Timpuri Noi Square

Vastint anunță deschiderea primelor clădiri de birouri din ansamblul Timpuri Noi Square
scris 20 oct 2017

Primele două clădiri de birouri din proiectul Timpuri Noi Square, cu o suprafață închiriabilă totală de 31.000 metri pătrați și 630 de locuri de parcare, vor fi deschide în curând, după cum anunță  Vastint Holding, dezvoltatorul ansamblului.

Printre cei mai importanți chiriași care au semnat contracte pentru Timpuri Noi Square sunt companiile Kruk, Fratelli, Impact Hub, Netcentric Eastern Europe, Phoenix Contact sau DCS Plus.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Lucrările la cea de-a treia clădire din ansamblul de birouri vor fi finalizate în a doua jumătate a anului viitor, clădirea urmând să aibă o suprafață închiriabilă totală de 20.000 metri pătrați cu spații comerciale și de birouri clasa A.

După un an, francezii de la Catinvest, care mai dețin galeriile Esplanada Pantelimon și Orhideea, extind galeriile comerciale ale Electroputere Craiova și ridică o nouă clădire și pentru birouri, cu 70 milioane euro CITEȘTE ȘI După un an, francezii de la Catinvest, care mai dețin galeriile Esplanada Pantelimon și Orhideea, extind galeriile comerciale ale Electroputere Craiova și ridică o nouă clădire și pentru birouri, cu 70 milioane euro

Ansamblul Timpuri Noi Square are o suprafață închiriabilă planificată de 100.000 metri pătrați spațiu de birouri și spațiu comercial, plus 50.000 metri pătrați de spațiu rezidențial. Primele două imobile vor avea zece etaje, iar clădirea a treia va avea șapte nivele și o suprafață de 20.000 metri pătrați. 

Proiectul este dezvoltat pe terenul de 54.000 de metri pătrați al fostei fabrici Timpuri Noi.

Proiectul aparține Vastint Holding din cadrul Diviziei Imobiliare a Inter IKEA, care administrează proprietăți și în Olanda, Polonia, Belgia, Lituania, Letonia și Marea Britanie. În plus, Vastint deține terenuri în toată Europa pentru proiecte viitoare.

viewscnt
Afla mai multe despre
vastint romania
timpuri noi square
bog’art